Чехли сандали еспадрили CCC

Мъжки летни сандали на открито CCC

Джентълмени, излезте в лятното време с подходящите обувки. Предприемете пътуване с качествени обувки. Бъдете стилни с тези сандали. Практични, модерни, непреходни и изключително удобни сандали за всекидневието. Мъжките сандали Lanetti в черно са толкова подходящи за всяко облекло по отношение на цвят и модел. Мъжете ще оценят и факта, че по тях не се виждат веднага никакви петна и замърсявания. Накратко, един практичен цвят за съвременния мъж.

Цена към момента на прегледа: 69 лв

Кафяви сандали с каишки Lanetti

Наслаждавате ли се на удобни и вечни обувки? Не обичате ли да купувате и избирате подходящи обувки? Имате нужда от удобни и качествени сандали? Тогава този модел ще ви допадне.

Цена към момента на прегледа: 55 лв

Модерни мъжки сандали от естествена кожа Rieker

Предпочитате ли качествени обувки? Предпочитате ли вечни обувки? Търсите ли подходящ модел за лятото? Тогава заложете на тези сандали. Те се отличават с отлични характеристики.

Цена към момента на прегледа: 174 лв

Мъжки сандали с кожена каишка

Мъжките сандали Lasocki с модерен дизайн са изработени от висококачествен и удобен материал. Тя е от естествена кожа. Сандалите с каишки в син цвят осигуряват комфорт и са подходящи за всекидневно носене.

Цена към момента на прегледа: 79 лв

Тъмно сини мъжки сандали от естествена кожа Go Soft

Джентълмени, имате ли нужда от сандали за летния сезон? Искате ли да се отличават с непреходен дизайн и качествени материали? Харесвате ли така наречените доказани класики? Дами, имате ли нужда да купите практични сандали за своя колега? Тогава вярвайте, че това е правилният избор.

Цена към момента на прегледа: 95 лв

Удобни мъжки сандали от кожа

Удобни мъжки сандали от естествена кожа с модерен дизайн. Удобни и практични сандали, които можете да носите през целия летен сезон. Те са проектирани с катарами с велкро за регулиране и правилно закрепване на крака за удобно ходене.

Цена към момента на прегледа: 71 лв

Летни мъжки дишащи сандали CCC

Сандалите Lanetti в черен цвят са изработени от висококачествен, издръжлив и удобен материал. Благодарение на дизайна мъжките сандали са дишащи. Закопчаването е с велкро.

Цена към момента на прегледа: 88 лв

Модерни летни чехли от кожа

Стъпете в новия ден с правилния крак в правилната обувка. Тук е елегантният модел. Дамски чехли, които блестят с цветове, разкрасяват облеклото ви и осигуряват максимален комфорт. Благодарение на материала те са много удобни и ще ви служат само по най-добрия начин. Те се отличават със своя дизайн и издръжливост.

Цена към момента на прегледа: 56 лв

Момчета мигащи сандали Spiderman

Децата растат като вода, а с това идва и покупката на нови обувки. Приоритет за родителите е обувката да отговаря на всички параметри здраве, но също така да е интересна на детето и да няма проблем с обуването и носенето на обувките. Красиви сандали, които ще спечелят всяко момченце. Това е така, защото те мигат.

Цена към момента на прегледа: 56 лв

Бежови еспадрили Jenny Fairy

Модерни летни дамски обувки на 4-сантиметрова платформа – имитация на плетиво на една кука.

Цена към момента на прегледа: 48 лв

Дамски сандали с каишки на по-широк ток

Не на последно място заради все по-дългите топли дни те са повече от търсени. Сандали, които можете да носите не само през лятото. И то не само за един сезон. Омръзнало ли ви е от черни обувки? Искате интересен и вечен модел? Ето го. Тя се отличава не само с непреходността си

Цена към момента на прегледа: 36 лв

Момчешки сандали с велкро каишка

Децата растат като вода, както и краката им. За пореден път установявате, че детето ви е надраснало обувките си, миналогодишните са му малки и е крайно време да изберете качествени сандали? Тук с модерен дизайн. Сандали, които ще привлекат вниманието на всяко момченце

Цена към момента на прегледа: 80 лв

Елегантни дамски чехли от естествена кожа

Елегантните дамски чехли Gino Rossi в бяло осигуряват комфорт. Те са покрити с кожа. Качествените вечни дамски чехли на по-нисък ток са подходящи както за ежедневни, така и за по-официални поводи.

Цена към момента на прегледа: 137 лв

Мъжки кожени сандали за пролетта и лятото

Джентълмени, имате ли нужда от качествени сандали за сезона пролет/лято? Предпочитате ли материален и непреходен дизайн? Искате ли сандали, които са подходящи за ежедневно носене, а не само за един сезон? Тогава ще ги намерите тук.

Цена към момента на прегледа: 104 лв

Мъжки луксозни сандали от естествена кожа

Мъжките сандали Go Soft са модерни, неподвластни на времето и с високо качество. Това се дължи на дизайна и материала. Кожените сандали с каишки са проектирани с практична велкро закопчалка.

Цена към момента на прегледа: 103 лв