Обувки за вода

Сини мъжки летни чехли за басейн Nike

Лятото е тук и е време да отидете до басейна! Ако търсите чехли за басейн, няма да сбъркате със сините мъжки летни чехли Nike. Тези класически чехли за басейн са проектирани така, че да осигуряват перфектната комбинация от стил, комфорт и издръжливост. Елегантният син дизайн се съчетава чудесно с всяко облекло край басейна, а логото на Nike придава спортен стил, който със сигурност ще привлече погледите.

Цена към момента на прегледа: 90 лв

Мъжки чехли в черно-зелена цветова комбинация

Джентълмени, дразни ли ви търсенето и търсенето на обувки? Нуждаете ли се от удобни чехли, които да използвате у дома или навън? Търсите ли чехли, които ще ви служат повече от един сезон? Тогава ги имате тук. Мъжките спортни чехли с модерен и непреходен дизайн ще зарадват всеки мъж. И най-важното е, че те ще изпълнят основното си предназначение. Те ще ви осигурят комфортна разходка.

Цена към момента на прегледа: 21 лв

Оригинални модерни крокс за жени

Сандали на Crocs. LiteRide Clog в синьо е издържан в градски стил. Сандалите на Crocs са с LiteRide™ пяна, чиято основна функция е комфортът по време на ежедневното носене. Цлогът е с перфорирана горна част за висока степен на циркулация на въздуха по време на носене.

Цена към момента на прегледа: 110 лв

Детски чехли Aqua-Speed

Детските чехли за басейн Aqua-Speed са изработени от мек, лек и устойчив на износване материал EVA. Те имат удобна вътрешна повърхност и нехлъзгаща се подметка. Каишката на петата предпазва крака от подхлъзване. Чехлите съдържат отвори, които осигуряват вентилация и позволяват на водата да се оттича от обувката.

Цена към момента на прегледа: 15 лв

Неплъзгащи се удобни мъжки чехли

Чорапи за защита на краката в басейна. Революционният дизайн на модела с технологията Grip+ осигурява максимално сцепление дори върху мокра настилка. Неплъзгащи се, хипоалергенни и много удобни чехли.

Цена към момента на прегледа: 24 лв

Комфортни джапанки за жени Alpine Pro

Обувки, които принадлежат не само на лятото. Той е изключително удобен, модерен, неподвластен на времето. Тук тя впечатлява от пръв поглед и с цветовата комбинация. Качествени джапанки, които всеки ще оцени. Те ще ви зарадват както с дизайна, така и с цената си.

Цена към момента на прегледа: 18,90 лв

Дамски червени обувки crocs

Обувки, които не могат да липсват в гардероба ви за обувки. Проклети и много обичани крокодили. Трябва да имате поне един. А защо не и тези в красиво червено? Повярвайте ми, те предлагат няколко предимства, заради които си заслужава да ги придобиете.

Цена към момента на прегледа: 96 лв

Детски водоустойчиви маратонки STAR

Децата растат като вода, така че не е чудно, че се налага да купувате нови обувки. Ако искате качество, удобство и многостранна употреба, тогава определено си вземете тези практични маратонки.

Цена към момента на прегледа: 36 лв

Детски сандали за басейн Aqua-Speed

Трябва да се внимава за безопасността на децата. Както и изборът на подходящи обувки за децата. Тук ще намерите висококачествени, модерни и много практични детски обувки за басейн. Въпреки това можете да ги използвате през цялата година. Благодарение на дизайна те пасват идеално.

Цена към момента на прегледа: 15 лв

Удобни мъжки джапанки с модерен дизайн

Мъжките джапанки с модерен дизайн в многоцветен десен предлагат комфорт. Те пасват идеално и изглеждат добре на крака. Те са подходящи не само за вода. Те подчертават лятното облекло.

Цена към момента на прегледа: 9 лв

Модерни мъжки джапанки Quiksilver

Мъжките джапанки Quiksilver имат подметка с шарка Hydrobound и опора за свода за отлично сцепление и вентилация. Гумена подметка с подложка за поддържане на свода. Широка каишка.

Цена към момента на прегледа: 47 лв

Baby Clog Crocs в комбинация от розово и бяло

Детските Crocs в розово и бяло имат практична каишка на петата за сигурно прилепване. Вътрешна стелка с жлебове. Обувките са подходящи за вода, както и за обувки за разходка на открито.

Цена към момента на прегледа: 66 лв

Модерни мъжки джапанки Big Star

Мъжките джапанки Big Star са модерни, неподвластни на времето, висококачествени и много удобни. Те ще подчертаят летния ви тоалет. Можете да ги носите и у дома или на почивка като чехли. Те не могат да липсват в багажа ви за пътуване по време на почивка. Те са изработени от висококачествен, издръжлив и удобен материал.

Цена към момента на прегледа: 29,99 лв

Дамски джапанки в черно и златно

Незаменима лятна обувка, която може да се използва ефективно и през годината. Тук е с модерен дизайн, който ще се съчетае със стилното ви лятно облекло. Всички ще се влюбят в тези джапанки. Те просто не могат да липсват в тоалета ви.

Цена към момента на прегледа: 23 лв

Детски чехли Puma с унисекс дизайн

Детските чехли Puma са изработени от висококачествен и издръжлив материал. Те са леки, дишащи и удобни за крака. Подходящи са за ежедневно носене и като обувки за вода.

Цена към момента на прегледа: 33 лв

Дамски чехли за басейн Aqua Speed

Дамски чехли за басейн. Подметка от EVA. Устойчивост на износване. Пяната PHYLON от вътрешната страна не абсорбира вода. Чехлите за басейн са изработени от неоцветяващ материал.

Цена към момента на прегледа: 21 лв

Мъжки цветни джапанки QUIKSILVER

Джентълмени, излезте в топлото време с подходящите обувки. Дами, ако искате да подарите на колегата си качествени и модерни обувки за лятото или почивката, заложете на тези стилни джапанки.

Цена към момента на прегледа: 30 лв

Детски спортни сандали NIKE

От малки момиченца се иска да бъдат харесвани и да бъдат момиче за шоу. Зарадвайте дъщеря си или внучката си с практични, качествени и модерни обувки. Красивите сандали Nike в розово ще ви направят щастливи.

Цена към момента на прегледа: 77 лв

Детски обувки с атрактивен дизайн

Детски обувки Little Frog. Станете и вие герой на Coqui, нещата ще се случат, след като ги сложите. Леки и удобни, те прилягат идеално благодарение на еластичната каишка на петата. Неплъзгащ се материал CoquiAir. Дизайн от Coqui.

Цена към момента на прегледа: 40 лв

Детски модерни джапанки Lotto

Избор на детски обувки? Нуждаете се от качествени джапанки както за ежедневно носене, така и за вода? Отивате на почивка и купувате всички обувки за деца? Тогава заложете на този модел.

Детски гумени чехли с весел принт

Необходими са ви чехли за вашето малко дете? След това вярвайте, че те ще се харесат и ще привлекат вниманието на детето дотолкова, че то ще пожелае да ги има на крака си. Вече не трябва да гоните малкото си дете, за да го предпазите от тичане босо. Тези Черпаци са подходящи не само за лятото, но имат много по-широк спектър от приложения, които всеки родител ще оцени.

Цена към момента на прегледа: 12 лв

Детски практични джапанки Nike

Когато избирате обувки, трябва да обърнете внимание на някои параметри като дизайн, материал и др. Най-голям акцент върху критериите се поставя особено върху детските обувки. Тук е моделът на красиви и най-вече практични обувки, които обаче в този случай не са само лятно занимание.

Цена към момента на прегледа: 27 лв

Дамски джапанки в модерен плетен стил

Дами, ясно е, че никога не можете да имате достатъчно красиви и удобни обувки. А незаменимите са определено джапанките. Те са подходящи не само за носене през лятото, но имат много по-широк спектър от приложения. А сигурният залог са джапанките с класически дизайн. Не можете да пропуснете този модел.

Цена към момента на прегледа: 11 лв

Класически клошар с печат Crocs v army стил

Класическите обувки Crocs Camo Clogs в модерен армейски стил са изработени от висококачествен и издръжлив материал. Обувките с типичен дизайн са удобни, комфортни и леки за крака.

Цена към момента на прегледа: 68 лв

1 2

Водните обувки са подходящи за деца и възрастни. Използват се за предпазване на краката от остри камъни и морски таралежи, които могат да наранят сериозно. Освен това те служат и за повишаване на стабилността върху хлъзгави камъни, което ще оцените особено с децата си. Въпреки това обувките за вода трябва да се избират с най-голямо внимание. Всъщност те трябва да имат нехлъзгаща се гумирана подметка с шарка, която осигурява максимална безопасност. И тъй като ще плувате в тях, те трябва да са достатъчно гъвкави и еластични. Също така е добре обувките за вода да са дишащи и бързосъхнещи. Това ще ви позволи да ги използвате и за ежедневно носене.

Обувките за вода могат да бъдат изработени от гума, неопрен, спандекс, полиестер или други синтетични материали. Разбира се, както всички обувки, те са подвластни на модните тенденции, така че можете да ги изберете в широка гама от цветове и дизайни. Някои от тях дори са пригодени не само за плуване и изследване на морското дъно, но и за сърф или други водни спортове.