Чехли и пантофи за посетители и гости

Мъжки сиви чехли FILA с велкро

Джентълмени, търсите ли качествени, удобни и модерни чехли? Модел, който ще ви служи не само за един сезон? И които ще използвате не само през летния сезон? Тогава ще останете доволни от този продукт. Това е сигурен залог. Любов от първа стъпка.

Цена към момента на прегледа: 40 лв

Дамски чехли в модерен армейски стил

Модерните дамски чехли THE NORTH FACE във вечния армейски стил привличат вниманието от пръв поглед. Те се отличават с оригинална и висококачествена изработка. Те са подходящи за целогодишно носене.

Цена към момента на прегледа: 100 лв

Дамски чехли за топла къща

Дамските домашни чехли LUCILLE привличат погледа от пръв поглед. Забавните чехли за дома са изработени от приятен, топъл материал.

Цена към момента на прегледа: 21 лв

Дамски розови чехли с класически дизайн

Класическите велурени чехли във впечатляващ розов цвят се отличават с високо качество и приятен материал. Благодарение на дизайна те са много удобни. Те осигуряват комфорт дори след цял ден на крак.

Цена към момента на прегледа: 16 лв

Модерни мъжки летни чехли Nike

Nike Benassi са гумени чехли, които няма да ви накарат да се откажете от тази марка дори в знойните летни дни. Удобни мъжки чехли за лятото, за водата, но и като практични летни домашни обувки.

Цена към момента на прегледа: 72 лв

Дамски кожени чехли за дома

Бежовите дамски чехли за вкъщи топлят красиво и изглеждат добре. Топлите чехли са проектирани с гъвкава еластична лента на петата, така че да прилягат идеално на крака.

Модерни и удобни дамски чехли Damen

Ддамските модни сандали Damen са подходящи за ежедневно носене. Те са с дизайн в кайсия. По-високата подметка с шарена подметка също ще привлече вниманието.

Цена към момента на прегледа: 36 лв