Чехли и джапанки на платформата и петата

Дамски джапанки TOMMY JEANS с висок клин

Дамските джапанки с висок клин на Tommy Jeans предлагат нужното количество стилен комфорт и удобство през горещите летни месеци. Тази лятна обувка тип “слип-он” е лека и удобна, а горната ѝ част от плат осигурява дишане и свобода на движенията. Те са идеалният избор за дамите, които са винаги в движение и нямат време да се суетят с връзки.

Цена към момента на прегледа: 117 лв

Удобни коркови чорапи Walkmaxx Trend

Насладете се на несравним комфорт с корковите чорапи Walkmaxx Trend! Удобни, модерни и функционални, с позната, заоблена подметка за отлична опора и безопасност при ходене. Край на болката, умората и подуването на краката след дълъг ден.

Цена към момента на прегледа: 104 лв

Дамски клиновидни чорапи с модерен дизайн

Дамските клиновидни чорапи с модерен дизайн впечатляват със съвременния си дизайн. Те са изработени от висококачествен материал. Те са подходящи за почти всеки летен тоалет.

Цена към момента на прегледа: 50 лв

Елегантни дамски чехли от естествена кожа

Елегантните дамски чехли Gino Rossi в бяло осигуряват комфорт. Те са покрити с кожа. Качествените вечни дамски чехли на по-нисък ток са подходящи както за ежедневни, така и за по-официални поводи.

Цена към момента на прегледа: 137 лв

Nazouváky CROCS Classic Cruella II

Обувки, които са едновременно обичани и порицавани. Но това е любов от пръв поглед. Обувки, на които не можеш да откажеш. Този модел ще ви донесе точки.

Цена към момента на прегледа: 115 лв