Чехли джапанки сандали Crocs

Crocs е популярна американска марка удобни обувки, известна с типичните си чорапи Crocs. Но малцина знаят, че тази марка произвежда и качествени джапанки, чехли и сандали за всички възрастови групи. Обувките са изработени от специален патентован материал, наречен Croslite, който е изключително мек, еластичен и лек, което ги прави удобни за носене. Освен това обувките Crocs отлично абсорбират сътресенията и ударите, като по този начин облекчават стъпалата, глезените и коленете. Материалът е дори изключително дишащ и антибактериален.

Чехлите, джапанките и сандалите на Crocs се отличават със своя цветен и закачлив дизайн. Това ги отличава от техните конкуренти. Можете да ги купите в неонови и ярки цветове, както и в приглушени и по-нежни нюанси. Те са идеални за лятно носене навън и навън. Не се притеснявайте да ги вземете на плажа или на басейна. Приятният материал от пяна е устойчив на влага и високи температури.

Модерни и висококачествени Crocs с унисекс дизайн

Сандалите на Crocs. Спортните обувки са стилно решение за мъже и жени. Унисекс обувките са в модерна цветова гама с ефект на дъга, която ще привлече вниманието на всички. Цветните сандали имат спортна оформена стелка, която ще се погрижи за целодневния комфорт при носенето им. Те ще ви гарантират стил и удовлетворение.

Цена към момента на прегледа: 90 лв

Оригинални модерни крокс за жени

Сандали на Crocs. LiteRide Clog в синьо е издържан в градски стил. Сандалите на Crocs са с LiteRide™ пяна, чиято основна функция е комфортът по време на ежедневното носене. Цлогът е с перфорирана горна част за висока степен на циркулация на въздуха по време на носене.

Цена към момента на прегледа: 110 лв

Дамски червени обувки crocs

Обувки, които не могат да липсват в гардероба ви за обувки. Проклети и много обичани крокодили. Трябва да имате поне един. А защо не и тези в красиво червено? Повярвайте ми, те предлагат няколко предимства, заради които си заслужава да ги придобиете.

Цена към момента на прегледа: 96 лв

Baby Clog Crocs в комбинация от розово и бяло

Детските Crocs в розово и бяло имат практична каишка на петата за сигурно прилепване. Вътрешна стелка с жлебове. Обувките са подходящи за вода, както и за обувки за разходка на открито.

Цена към момента на прегледа: 66 лв

Детски летни обувки crocs orange

Необичайният външен вид се смята за най-голямото предимство. Типична лятна обувка, която се радва на значителна популярност. Популярните гумени, така наречени крокодили. Популярни са както дамските, така и мъжките, а в този случай и детските модели.

Цена към момента на прегледа: 39 лв

Модерни дамски чорапи CROCS

Подобрете лятото си. Наслаждавайте се на живота. Вземете чорапи, които са модни обувки, познати по целия свят. С течение на годините ботушите с чорапи не само се произвеждат навсякъде по света, но и техният стил и вид се променят, развиват и преместват

Цена към момента на прегледа: 133 лв

Жълти детски чорапи CROCS Mimoni

Светът на Mimoň видя бял свят преди няколко години. Оттогава те са много популярни сред децата и малките жълти герои се появяват почти навсякъде. На детски дрехи, спално бельо и дори на обувки. Доказателство за това са тези практични чорапи за момичета

Цена към момента на прегледа: 70 лв

Модерни мъжки сандали Crocs

Сандалите CROCS в кафяво се отличават с модерен и непреходен дизайн. Те са изработени от висококачествен материал. Те осигуряват максимален комфорт през целия ден на носене. Те са много удобни за крака.

Цена към момента на прегледа: 110 лв

Nazouváky CROCS Classic Cruella II

Обувки, които са едновременно обичани и порицавани. Но това е любов от пръв поглед. Обувки, на които не можеш да откажеш. Този модел ще ви донесе точки.

Цена към момента на прегледа: 115 лв

Класически клошар с печат Crocs v army стил

Класическите обувки Crocs Camo Clogs в модерен армейски стил са изработени от висококачествен и издръжлив материал. Обувките с типичен дизайн са удобни, комфортни и леки за крака.

Цена към момента на прегледа: 68 лв

Мъжко качество crocs Coqui Kenso

Любим и порицаван. Тук обаче ви предлагаме един уникален дизайн, който определено ще ви хареса. Джентълмени, влезте, като си вземете тези сандали. В гардероба ви с обувки не бива да липсва поне един чифт крокс.

Цена към момента на прегледа: 41 лв

Обувки CROCS Classic Bubble Block Slide

Crocs Classic Bubble Block Slide с висококачествен дизайн е популярна обувка за летните дни. Те са удобни. Те са подходящи за дома, града и водата.

Цена към момента на прегледа: 60 лв