Червени сандали и чехли

Модерни и висококачествени Crocs с унисекс дизайн

Сандалите на Crocs. Спортните обувки са стилно решение за мъже и жени. Унисекс обувките са в модерна цветова гама с ефект на дъга, която ще привлече вниманието на всички. Цветните сандали имат спортна оформена стелка, която ще се погрижи за целодневния комфорт при носенето им. Те ще ви гарантират стил и удовлетворение.

Цена към момента на прегледа: 90 лв

Удобни детски джапанки с принт

Ако искате да купите на децата си джапанки, то определено тези. Защо? Те имат редица предимства, заради които си заслужава да ги придобиете. Детските джапанки Aress ARNOLD привличат вниманието от пръв поглед само с дизайна си. Те ще привлекат вниманието на детето. Те са модерни, неподвластни на времето.

Цена към момента на прегледа: 7,90 лв

Дамски червени обувки crocs

Обувки, които не могат да липсват в гардероба ви за обувки. Проклети и много обичани крокодили. Трябва да имате поне един. А защо не и тези в красиво червено? Повярвайте ми, те предлагат няколко предимства, заради които си заслужава да ги придобиете.

Цена към момента на прегледа: 96 лв

Модерни мъжки джапанки Big Star

Мъжките джапанки Big Star са модерни, неподвластни на времето, висококачествени и много удобни. Те ще подчертаят летния ви тоалет. Можете да ги носите и у дома или на почивка като чехли. Те не могат да липсват в багажа ви за пътуване по време на почивка. Те са изработени от висококачествен, издръжлив и удобен материал.

Цена към момента на прегледа: 29,99 лв

Елегантни сандали не само за лятото

Елегантни сандали не само за летния сезон с впечатляваща сребърна украса отпред привличат погледа от пръв поглед. Модерните дамски сандали в червено са с широк 6 см ток. Този тип обувки са подходящи за лятото, но също така подчертават очарованието на тоалета за абитуриентски бал, танци, концерт и т.н.

Цена към момента на прегледа: 32 лв

Червени сандали на брокатена платформа

Това са удобни обувки, които се отличават с оригиналност? Тогава тези сандали са любов от пръв поглед, на която не може да се устои. Ще ги използвате в много случаи. Те ще подчертаят стила на облеклото ви.

Цена към момента на прегледа: 63 лв

Детски гумени чехли с весел принт

Необходими са ви чехли за вашето малко дете? След това вярвайте, че те ще се харесат и ще привлекат вниманието на детето дотолкова, че то ще пожелае да ги има на крака си. Вече не трябва да гоните малкото си дете, за да го предпазите от тичане босо. Тези Черпаци са подходящи не само за лятото, но имат много по-широк спектър от приложения, които всеки родител ще оцени.

Цена към момента на прегледа: 12 лв

Детски сандали Nike SUNRAY PROTECT в червено и черно

Искате ли качествени обувки за детето си, което обича да тича и да се забавлява с другите деца на детската площадка през лятото? В такъв случай му вземете детски сандали Nike SUNRAY PROTECT, които перфектно и внимателно покриват пръстите на краката и осигуряват първокласен комфорт при ходене и бягане.

Цена към момента на прегледа: 46 лв

Мъжки домашни обувки в модерен кариран модел

Тези домашни чехли Jeva ви осигуряват оптимален комфорт, мекота и топлина от естествен материал (100% вълна). Произведено във Франция.

Цена към момента на прегледа: 38 лв

Олекотени спортни сандали Lee Cooper

Искате ли удобен, но хубав чифт спортни сандали за лятото? Обувки, които можете да използвате не само за по-дълга разходка, но и за спортно-ежедневно облекло? Спортни сандали, които ще бъдат оценени не само от спортуващите дами, но и от съвременните майки