Топли чехли и пантофи

Детски чехли с вътрешна изолация

Как да поддържате краката на бебето топли в уюта на дома? Налага ли ви се постоянно да тичате след детето си с чехли, защото то все ги събува или просто не иска да ги носи? Ето решението. Купувайки тези красиви бебешки пантофи, можете да си гарантирате, че детето ви ще ги хареса толкова много, че дори ще иска да спи в тях.

Цена към момента на прегледа: 29 лв

Дамски чехли в модерен армейски стил

Модерните дамски чехли THE NORTH FACE във вечния армейски стил привличат вниманието от пръв поглед. Те се отличават с оригинална и висококачествена изработка. Те са подходящи за целогодишно носене.

Цена към момента на прегледа: 100 лв

Детски топли чехли Spiderman

Как да се уверите, че детето ви няма да настине у дома и да се разболее от студени крака? Тичате ли след детето си с чехли, които са голям проблем и често е трудно да ги обуете? Вземете му качествен чифт обувки за вкъщи, които ще привлекат вниманието на детето ви до такава степен, че то няма да иска да се откаже от тези обувки за вкъщи.

Цена към момента на прегледа: 45 лв

Чорапни чехли с помпони

Искате ли подходящ подарък, който да ви впечатли и определено да ви зарадва? Как да запазите краката си топли и да бъдете стилни и у дома? Вземете тази ефективна и модерна алтернатива на класическите чехли. Защото тези чорапи са любов от пръв поглед или от първа стъпка!

Цена към момента на прегледа: 64 лв

Дамски кожени чехли за дома

Бежовите дамски чехли за вкъщи топлят красиво и изглеждат добре. Топлите чехли са проектирани с гъвкава еластична лента на петата, така че да прилягат идеално на крака.