Спортни сандали и чехли

Сини мъжки летни чехли за басейн Nike

Лятото е тук и е време да отидете до басейна! Ако търсите чехли за басейн, няма да сбъркате със сините мъжки летни чехли Nike. Тези класически чехли за басейн са проектирани така, че да осигуряват перфектната комбинация от стил, комфорт и издръжливост. Елегантният син дизайн се съчетава чудесно с всяко облекло край басейна, а логото на Nike придава спортен стил, който със сигурност ще привлече погледите.

Цена към момента на прегледа: 90 лв

Мъжки летни сандали на открито CCC

Джентълмени, излезте в лятното време с подходящите обувки. Предприемете пътуване с качествени обувки. Бъдете стилни с тези сандали. Практични, модерни, непреходни и изключително удобни сандали за всекидневието. Мъжките сандали Lanetti в черно са толкова подходящи за всяко облекло по отношение на цвят и модел. Мъжете ще оценят и факта, че по тях не се виждат веднага никакви петна и замърсявания. Накратко, един практичен цвят за съвременния мъж.

Цена към момента на прегледа: 69 лв

Модерни и висококачествени Crocs с унисекс дизайн

Сандалите на Crocs. Спортните обувки са стилно решение за мъже и жени. Унисекс обувките са в модерна цветова гама с ефект на дъга, която ще привлече вниманието на всички. Цветните сандали имат спортна оформена стелка, която ще се погрижи за целодневния комфорт при носенето им. Те ще ви гарантират стил и удовлетворение.

Цена към момента на прегледа: 90 лв

Мъжки чехли в черно-зелена цветова комбинация

Джентълмени, дразни ли ви търсенето и търсенето на обувки? Нуждаете ли се от удобни чехли, които да използвате у дома или навън? Търсите ли чехли, които ще ви служат повече от един сезон? Тогава ги имате тук. Мъжките спортни чехли с модерен и непреходен дизайн ще зарадват всеки мъж. И най-важното е, че те ще изпълнят основното си предназначение. Те ще ви осигурят комфортна разходка.

Цена към момента на прегледа: 21 лв

Черни детски сандали Puma Softride

Удобни летни детски обувки от популярната марка Puma.

Цена към момента на прегледа: 95 лв

Мъжки сандали с кожена каишка

Мъжките сандали Lasocki с модерен дизайн са изработени от висококачествен и удобен материал. Тя е от естествена кожа. Сандалите с каишки в син цвят осигуряват комфорт и са подходящи за всекидневно носене.

Цена към момента на прегледа: 79 лв

Мъжки сандали от кожа с каишки

Джентълмени, лесно и просто е да се сдобиете с висококачествени летни обувки. Кожени сандали, които се отличават с качество и изработка. Просто ги поставете в количката си и поръчайте. Ще спестите време и пари. Гарантирана удовлетвореност. Гаранция за комфортна разходка.

Цена към момента на прегледа: 68 лв

Дамски сандали Puma с катарама

Опростено, но оригинално. Точно такива са модните сандали Puma. Те заслепяват с външния си вид. Те ще ви спечелят функционално. Ще ги оцените по много причини. Те ще съживят гардероба ви с обувки и ще освежат не само летния ви тоалет.

Цена към момента на прегледа: 33 лв

Детски водоустойчиви маратонки STAR

Децата растат като вода, така че не е чудно, че се налага да купувате нови обувки. Ако искате качество, удобство и многостранна употреба, тогава определено си вземете тези практични маратонки.

Цена към момента на прегледа: 36 лв

Тъмно сини мъжки сандали от естествена кожа Go Soft

Джентълмени, имате ли нужда от сандали за летния сезон? Искате ли да се отличават с непреходен дизайн и качествени материали? Харесвате ли така наречените доказани класики? Дами, имате ли нужда да купите практични сандали за своя колега? Тогава вярвайте, че това е правилният избор.

Цена към момента на прегледа: 95 лв

Младежки сандали с велкро каишка

Преди вас отново стои въпросът за избор на подходящи летни обувки за вашето дете? Нуждае ли се вашето дете от нови сандали? Искате ли качествени обувки, които детето ви естествено ще хареса? Тогава можете да разчитате на този хубав, модерен и качествен модел.

Цена към момента на прегледа: 12,90 лв

Трекинг сандали с удобен дизайн

Спорт за здраве. Защото е известно, че в здраво тяло, здрав дух. За всички любители на разходките. За страстни трекери. Качествени спортни обувки за всички дами, които са се поддали на магията на ходенето. Най-естественото движение, при което отслабвате добре и се наслаждавате на пребиваването сред природата, виждате интересни места.

Цена към момента на прегледа: 47 лв

Черно-бели спортни сандали Nike за жени, подходящи за полето

Открийте пътя с тези дамски сандали Nike CANYON SANDAL, които са готови да се впуснат в неизвестното заедно с вас. С дебела подметка, изключително мека междинна подметка от пяна, закопчаване с три каишки и първокласно метално покритие, дизайнът черпи вдъхновение от историята на Nike.

Цена към момента на прегледа: 103 лв

Качествени детски сандали с модерен дизайн

Кое наистина има значение? Не само размерът, но и правилният избор на детски обувки. Не е необходимо да се отчайвате, че избирате измежду широка гама от възможности и търсите подходящите обувки за детето си. Тук можете да сте сигурни. Детските сандали отговарят на всички здравни параметри и предлагат други предимства

Цена към момента на прегледа: 21 лв

Мъжки сандали на открито, изработени от висококачествен материал

Мъжките модерни сандали Clearwater CNX Outdoor на Keen предлагат комфорт за целодневно носене. Характеристика: водоустойчив Затваряне: издърпване. Цвят: зелен. Детайли: cleansport NXT – технология на KEEN за абсорбиране на миризми. CNX – междинната подметка позволява максимално естествено движение, технология Non-Marking – не оставя следи по пода при движение и увеличава живота на подметката.

Цена към момента на прегледа: 125 лв

Дамски спортно-ежедневни сандали

Дамски сандали в черно. Красивите сандали привличат погледа от пръв поглед. Те предлагат комфорт и удобство. Те са с модерен и непреходен дизайн.

Цена към момента на прегледа: 57 лв

Летни мъжки дишащи сандали CCC

Сандалите Lanetti в черен цвят са изработени от висококачествен, издръжлив и удобен материал. Благодарение на дизайна мъжките сандали са дишащи. Закопчаването е с велкро.

Цена към момента на прегледа: 88 лв

Черно-златни сандали с нисък клин

Женски сандали Twist Karen Cross Сандалите на Wrangler привличат вниманието от пръв поглед. Красивите и много удобни сандали с нисък клин в черно и златисто са удобни за крака. Те предлагат комфортно ходене.

Цена към момента на прегледа: 99 лв

Детски сандали Nike SUNRAY PROTECT в червено и черно

Искате ли качествени обувки за детето си, което обича да тича и да се забавлява с другите деца на детската площадка през лятото? В такъв случай му вземете детски сандали Nike SUNRAY PROTECT, които перфектно и внимателно покриват пръстите на краката и осигуряват първокласен комфорт при ходене и бягане.

Цена към момента на прегледа: 46 лв

Модерни сандали с каишки и спортна кройка

Не ви ли липсват качествени спортни сандали? Или все още се колебаете дали да закупите? Това е красив елемент, който предлага комфорт и същевременно има модерен вид. Обувки, които всяка съвременна жена ще оцени. Чудесни обувки за всекидневно или спортно-ежедневно облекло

Цена към момента на прегледа: 32 лв

Модерни мъжки сандали Crocs

Сандалите CROCS в кафяво се отличават с модерен и непреходен дизайн. Те са изработени от висококачествен материал. Те осигуряват максимален комфорт през целия ден на носене. Те са много удобни за крака.

Цена към момента на прегледа: 110 лв

Момчешки сандали с велкро каишка

Децата растат като вода, както и краката им. За пореден път установявате, че детето ви е надраснало обувките си, миналогодишните са му малки и е крайно време да изберете качествени сандали? Тук с модерен дизайн. Сандали, които ще привлекат вниманието на всяко момченце

Цена към момента на прегледа: 80 лв

Олекотени спортни сандали Lee Cooper

Искате ли удобен, но хубав чифт спортни сандали за лятото? Обувки, които можете да използвате не само за по-дълга разходка, но и за спортно-ежедневно облекло? Спортни сандали, които ще бъдат оценени не само от спортуващите дами, но и от съвременните майки

Мъжки сандали на открито с каишка ALPINE PRO AMAGO

Летните сандали ALPINE PRO AMAGO ще се използват особено през летните месеци. На път за работа, в провинцията или на почивка ще привлечете заслужено внимание благодарение на перфектната изработка, структурирания синтетичен и текстилен материал и цветовата комбинация на обувките

Цена към момента на прегледа: 40 лв

1 2