Розови сандали и чехли

Розови гумени чехли за момичета Kangaroo

Представете си радостта на лицето на вашето момиченце, когато обуе новите си любими летни обувки: розовите гумени чорапи за момичета Kangaroo! Тази очарователна модерна обувка е не само забавна за носене, но и предлага изключително качество и издръжливост благодарение на качествения си материал. При правилна грижа тези обувки ще издържат по-дълго и ще осигурят на детето ви безброй дни на забавление на слънце. Като родител знаете колко е важно да намерите идеалните летни обувки за детето си.

Цена към момента на прегледа: 56 лв

Комфортни джапанки за жени Alpine Pro

Обувки, които принадлежат не само на лятото. Той е изключително удобен, модерен, неподвластен на времето. Тук тя впечатлява от пръв поглед и с цветовата комбинация. Качествени джапанки, които всеки ще оцени. Те ще ви зарадват както с дизайна, така и с цената си.

Цена към момента на прегледа: 18,90 лв

Модерни дамски джапанки, изработени от качествена еко кожа

Кеси Peggie са модерни, непреходни и удобни джапанки. Те са изработени от висококачествена еко кожа. Те са съживени със сребърна украса и плетена каишка.

Цена към момента на прегледа: 14 лв

Baby Clog Crocs в комбинация от розово и бяло

Детските Crocs в розово и бяло имат практична каишка на петата за сигурно прилепване. Вътрешна стелка с жлебове. Обувките са подходящи за вода, както и за обувки за разходка на открито.

Цена към момента на прегледа: 66 лв

Дамски чехли за басейн Aqua Speed

Дамски чехли за басейн. Подметка от EVA. Устойчивост на износване. Пяната PHYLON от вътрешната страна не абсорбира вода. Чехлите за басейн са изработени от неоцветяващ материал.

Цена към момента на прегледа: 21 лв

Елегантни сандали с каишки на висок ток

Твоята страст ли са обувките? Смятате ли, че красивите обувки никога не стигат? Искате ли да угодите на себе си, на портфейла си и на партньора си? Търсите ли хубави сандали, които да използвате не само през лятото? Харесвате ли модерни и непреходни обувки? Тогава тези очарователни сандали на по-висок ток ще ви допаднат и ще оживят подходящо тоалета ви.

Цена към момента на прегледа: 43 лв

Детски спортни сандали NIKE

От малки момиченца се иска да бъдат харесвани и да бъдат момиче за шоу. Зарадвайте дъщеря си или внучката си с практични, качествени и модерни обувки. Красивите сандали Nike в розово ще ви направят щастливи.

Цена към момента на прегледа: 77 лв

Модерни дамски чорапи CROCS

Подобрете лятото си. Наслаждавайте се на живота. Вземете чорапи, които са модни обувки, познати по целия свят. С течение на годините ботушите с чорапи не само се произвеждат навсякъде по света, но и техният стил и вид се променят, развиват и преместват

Цена към момента на прегледа: 133 лв

Дамски розови чехли с класически дизайн

Класическите велурени чехли във впечатляващ розов цвят се отличават с високо качество и приятен материал. Благодарение на дизайна те са много удобни. Те осигуряват комфорт дори след цял ден на крак.

Цена към момента на прегледа: 16 лв

Детски гумени чехли с весел принт

Необходими са ви чехли за вашето малко дете? След това вярвайте, че те ще се харесат и ще привлекат вниманието на детето дотолкова, че то ще пожелае да ги има на крака си. Вече не трябва да гоните малкото си дете, за да го предпазите от тичане босо. Тези Черпаци са подходящи не само за лятото, но имат много по-широк спектър от приложения, които всеки родител ще оцени.

Цена към момента на прегледа: 12 лв

Дамски летни спортни сандали Loap

Дамските сандали Loap JADE са с TPR подметка и закопчаване с велкро. Те абсорбират ударите и осигуряват свеж въздух при ходене. Те са подходящи за града или за спокойно пътуване.

Цена към момента на прегледа: 36 лв

Дамски джапанки в модерен плетен стил

Дами, ясно е, че никога не можете да имате достатъчно красиви и удобни обувки. А незаменимите са определено джапанките. Те са подходящи не само за носене през лятото, но имат много по-широк спектър от приложения. А сигурният залог са джапанките с класически дизайн. Не можете да пропуснете този модел.

Цена към момента на прегледа: 11 лв