Мъжки домашни обувки и чехли

Вие сте един от мъжете, които не обичат да ходят боси у дома? Тогава мъжките домашни обувки, изработени от удобни материали, които ви карат да се чувствате комфортно на всяка крачка, са абсолютно задължителни за вас. Просто изберете чехли, пантофи или чехли и се насладете на изключителен комфорт. Изборът на вида домашни обувки зависи от вас.

Но чехлите са най-универсалните и практични от всички. Те не затварят пръстите на краката, така че не се нагряват толкова много и позволяват на краката да дишат по-свободно. Освен това при необходимост можете да използвате чехлите и на открито. Те могат да бъдат изработени от корк, гума или кожа. Всички тези варианти издържат добре на влага, което не може да се каже за кожените чехли например. Въпреки това чехлите и пантофите, изработени от меки материали, осигуряват по-голям топлинен комфорт през студените месеци. Ето защо си струва да се сдобиете с поне два чифта мъжки домашни обувки и да ги редувате в зависимост от сезона.

Мъжки кожени чехли JOSEF SEIBEL

Джентълмени, имате ли нужда от качествени обувки за сезона пролет/лято? Предпочитате ли непреходния дизайн? Предпочитате ли качеството по отношение на материала? Тогава тези обувки тип “слип” са идеални за вас.

Цена към момента на прегледа: 127 лв

Сини мъжки летни чехли за басейн Nike

Лятото е тук и е време да отидете до басейна! Ако търсите чехли за басейн, няма да сбъркате със сините мъжки летни чехли Nike. Тези класически чехли за басейн са проектирани така, че да осигуряват перфектната комбинация от стил, комфорт и издръжливост. Елегантният син дизайн се съчетава чудесно с всяко облекло край басейна, а логото на Nike придава спортен стил, който със сигурност ще привлече погледите.

Цена към момента на прегледа: 90 лв

Мъжки чехли в черно-зелена цветова комбинация

Джентълмени, дразни ли ви търсенето и търсенето на обувки? Нуждаете ли се от удобни чехли, които да използвате у дома или навън? Търсите ли чехли, които ще ви служат повече от един сезон? Тогава ги имате тук. Мъжките спортни чехли с модерен и непреходен дизайн ще зарадват всеки мъж. И най-важното е, че те ще изпълнят основното си предназначение. Те ще ви осигурят комфортна разходка.

Цена към момента на прегледа: 21 лв

Мъжки сиви чехли FILA с велкро

Джентълмени, търсите ли качествени, удобни и модерни чехли? Модел, който ще ви служи не само за един сезон? И които ще използвате не само през летния сезон? Тогава ще останете доволни от този продукт. Това е сигурен залог. Любов от първа стъпка.

Цена към момента на прегледа: 40 лв

Мъжки чорапи с впечатляващ дизайн

Мъжките чорапи с впечатляващ дизайн в бяло и черно предлагат комфорт. Могат да се носят у дома или навън. Те са висококачествени и удобни за носене.

Цена към момента на прегледа: 64 лв

Мъжки домашни обувки в модерен кариран модел

Тези домашни чехли Jeva ви осигуряват оптимален комфорт, мекота и топлина от естествен материал (100% вълна). Произведено във Франция.

Цена към момента на прегледа: 38 лв

Мъжко качество crocs Coqui Kenso

Любим и порицаван. Тук обаче ви предлагаме един уникален дизайн, който определено ще ви хареса. Джентълмени, влезте, като си вземете тези сандали. В гардероба ви с обувки не бива да липсва поне един чифт крокс.

Цена към момента на прегледа: 41 лв

Сини мъжки чехли SALOMON

Мъжките чехли Salomon са изработени от много удобен и висококачествен материал. Благодарение на това те перфектно придържат крака и правят ходенето удобно. Модерните мъжки чехли в синьо са подходящи за всекидневно носене.

Цена към момента на прегледа: 88 лв