Здравни чехли и сандали

Здравните чехли и сандали вече не са грозни и скучни. Съвременните здравни обувки изобилстват от цветове и стил. Дамските чехли за здраве например се предлагат не само в класическо бяло, но могат да бъдат и розови, червени, бежови или дори флорални. Мъжките също се предлагат в различни цветове, така че със сигурност има за всекиго по нещо.

Здравословните чехли и сандали са идеални за всички възрастови групи. Не е необходимо да сте медицински специалист, за да ги носите. Те са важни за всеки, който ходи много в професията си или има увиснал свод, буниони или високи глезени. Медицинските обувки прилягат добре, не притискат никъде и осигуряват естествена опора на краката. Сандалите обикновено са с две каишки на глезена и една на петата. Класическите чехли се обуват с една или две регулируеми каишки за крака. Затова можете да ги затягате според нуждите си.

Златни дамски здравни чехли от кожа EMMA Обувки

Вкъщи и в града – златистите кожени здравни чехли на EMMA Shoes са перфектният избор за всяка ситуация. Те са удобни, практични и стилни! По този начин те изпълняват всички аспекти на мечтаните дамски обувки за лятото. Освен това те имат положителен ефект върху здравето ви

Цена към момента на прегледа: 88 лв

Удобни коркови чорапи Walkmaxx Trend

Насладете се на несравним комфорт с корковите чорапи Walkmaxx Trend! Удобни, модерни и функционални, с позната, заоблена подметка за отлична опора и безопасност при ходене. Край на болката, умората и подуването на краката след дълъг ден.

Цена към момента на прегледа: 104 лв