Джапанки и чехли Nike

Търсите оригинални и модерни чехли за горещите летни дни? Искате ли да сте сред незабравимите? Тогава джапанките и спортните обувки Nike са правилният избор. Облеклото ви ще бъде перфектно допълнено от дизайнерски артикул на тази компания и в същото време ще се превърне в неразделна част от ежедневното ви облекло.

Джапанките и чорапите Nike са идеални за спортна почивка с приятели или дори за парти край басейна. Благодарение на минималистичния дизайн кракът ще остане абсолютно свободен. Те пасват идеално и не ограничават крака по дължина или ширина. Всяка стъпка ще бъде като разходка по мек мъх. Стъпалото постоянно работи, докато се движи, което укрепва свода. Y-образните каишки са характерна черта на джапанките. Стъпалата ви ще привлекат вниманието от пръв поглед благодарение на семплите каишки. Разнообразието от цветове ви позволява да съчетаете облеклото си по желание. В същото време поддръжката им също не е трудна. Лекият антибактериален материал може да се избърше с влажна кърпа и чехлите да са като нови. Винаги трябва да имате поне един в шкафа за обувки.

Сини мъжки летни чехли за басейн Nike

Лятото е тук и е време да отидете до басейна! Ако търсите чехли за басейн, няма да сбъркате със сините мъжки летни чехли Nike. Тези класически чехли за басейн са проектирани така, че да осигуряват перфектната комбинация от стил, комфорт и издръжливост. Елегантният син дизайн се съчетава чудесно с всяко облекло край басейна, а логото на Nike придава спортен стил, който със сигурност ще привлече погледите.

Цена към момента на прегледа: 90 лв

Черно-бели спортни сандали Nike за жени, подходящи за полето

Открийте пътя с тези дамски сандали Nike CANYON SANDAL, които са готови да се впуснат в неизвестното заедно с вас. С дебела подметка, изключително мека междинна подметка от пяна, закопчаване с три каишки и първокласно метално покритие, дизайнът черпи вдъхновение от историята на Nike.

Цена към момента на прегледа: 103 лв

Детски практични джапанки Nike

Когато избирате обувки, трябва да обърнете внимание на някои параметри като дизайн, материал и др. Най-голям акцент върху критериите се поставя особено върху детските обувки. Тук е моделът на красиви и най-вече практични обувки, които обаче в този случай не са само лятно занимание.

Цена към момента на прегледа: 27 лв