Дамски чехли Nike

Дамските чехли Nike са сезонно явление, което никога не остарява. Ще ги носите най-вече по време на почивка на море, на басейн, вкъщи край басейна или за леки разходки из града в топло време. Семплият, но стилен дизайн с отворен пръст и каишка на глезена не е напълно подходящ за по-дълги разходки.

Дамските чехли Nike се предлагат в различни нюанси. Сред най-популярните са пудрено розово, златно, лайм зелено или неостаряващото бяло. Разбира се, всички чехли са украсени с логото на марката или надпис Nike отпред на каишката за крака. По този начин всички веднага ще разберат, че носите обувките на марката. Въпреки това тези чехли са достъпни и можете да ги вземете дори за няколко стотинки. Ако искате да спестите значително, просто следете за разпродажби и промоции на отстъпки. След като се сдобиете с чехли Nike, няма да съжалявате. Можете да ги използвате с къси панталони, поли и дори с рокли с потници.

Черно-бели спортни сандали Nike за жени, подходящи за полето

Открийте пътя с тези дамски сандали Nike CANYON SANDAL, които са готови да се впуснат в неизвестното заедно с вас. С дебела подметка, изключително мека междинна подметка от пяна, закопчаване с три каишки и първокласно метално покритие, дизайнът черпи вдъхновение от историята на Nike.

Цена към момента на прегледа: 103 лв