Дамски спортни сандали

Дамски сандали Puma с катарама

Опростено, но оригинално. Точно такива са модните сандали Puma. Те заслепяват с външния си вид. Те ще ви спечелят функционално. Ще ги оцените по много причини. Те ще съживят гардероба ви с обувки и ще освежат не само летния ви тоалет.

Цена към момента на прегледа: 33 лв

Модерни дамски сандали от еко кожа

Дамските ниски сандали в бяло са изработени от приятен материал. Обувките имат метална декорация отпред, която допринася за оригиналността им. Модерните сандали с ниска каишка са подходящи за почти всеки тоалет.

Цена към момента на прегледа: 36 лв

Трекинг сандали с удобен дизайн

Спорт за здраве. Защото е известно, че в здраво тяло, здрав дух. За всички любители на разходките. За страстни трекери. Качествени спортни обувки за всички дами, които са се поддали на магията на ходенето. Най-естественото движение, при което отслабвате добре и се наслаждавате на пребиваването сред природата, виждате интересни места.

Цена към момента на прегледа: 47 лв

Черно-бели спортни сандали Nike за жени, подходящи за полето

Открийте пътя с тези дамски сандали Nike CANYON SANDAL, които са готови да се впуснат в неизвестното заедно с вас. С дебела подметка, изключително мека междинна подметка от пяна, закопчаване с три каишки и първокласно метално покритие, дизайнът черпи вдъхновение от историята на Nike.

Цена към момента на прегледа: 103 лв

Дамски модерни спортни сандали Nike

Модерните спортни сандали Nike за жени предлагат комфорт. Те са проектирани с велкро закопчаване. Те са подходящи за разходка на открито, за пътуване, но и за града. Модерните спортни сандали с каишка са незаменими през лятото.

Цена към момента на прегледа: 96 лв

Дамски спортно-ежедневни сандали

Дамски сандали в черно. Красивите сандали привличат погледа от пръв поглед. Те предлагат комфорт и удобство. Те са с модерен и непреходен дизайн.

Цена към момента на прегледа: 57 лв

Черно-златни сандали с нисък клин

Женски сандали Twist Karen Cross Сандалите на Wrangler привличат вниманието от пръв поглед. Красивите и много удобни сандали с нисък клин в черно и златисто са удобни за крака. Те предлагат комфортно ходене.

Цена към момента на прегледа: 99 лв

Модерни сандали с каишки и спортна кройка

Не ви ли липсват качествени спортни сандали? Или все още се колебаете дали да закупите? Това е красив елемент, който предлага комфорт и същевременно има модерен вид. Обувки, които всяка съвременна жена ще оцени. Чудесни обувки за всекидневно или спортно-ежедневно облекло

Цена към момента на прегледа: 32 лв

Олекотени спортни сандали Lee Cooper

Искате ли удобен, но хубав чифт спортни сандали за лятото? Обувки, които можете да използвате не само за по-дълга разходка, но и за спортно-ежедневно облекло? Спортни сандали, които ще бъдат оценени не само от спортуващите дами, но и от съвременните майки

Дамски летни спортни сандали Loap

Дамските сандали Loap JADE са с TPR подметка и закопчаване с велкро. Те абсорбират ударите и осигуряват свеж въздух при ходене. Те са подходящи за града или за спокойно пътуване.

Цена към момента на прегледа: 36 лв

Летни сандали с модерни връзки

Сандалите с връзки ще подчертаят летния ви тоалет. Модерните, неподвластни на времето и много удобни дамски сандали са изработени от висококачествен и издръжлив материал. Тя е от еко кожа.

Цена към момента на прегледа: 21 лв