Бели сандали и чехли

Белите сандали и чехли са уникален и подходящ вариант за горещото лятно време. Ето защо те са сред основните продукти от първа необходимост, които не бива да пропускате през летните месеци. И защо бяло? Това е просто. Бялото не привлича толкова слънчевите лъчи и обувките в светли нюанси изглеждат прекрасно на загорели крака. Освен това никога не е вредно да сте отворени за нови възможности.

Сандали и чехли в бяло могат да се носят както от дами, така и от господа. Накратко, те са предназначени за всички, които искат да оставят краката си да дишат свободно и да избегнат прекомерното им изпотяване. Широката гама от различни форми, стилове и начини на декорация ви позволява да изберете точно тези бели сандали и чехли, които толкова много желаете. Например белите дамски сандали, украсени с блестящи кристали или сребристи метални детайли, изглеждат много женствено. Белите чехли на Fila или Adidas изглеждат леко спортни.

Евтини бели дамски летни джапанки

С настъпването на топлите летни месеци много жени започват да търсят перфектните обувки, които да допълват ежедневните им тоалети, като същевременно осигуряват комфорт и стил. Евтините бели дамски летни джапанки са отличен избор за тези, които търсят достъпен, но модерен вариант. Тези универсални обувки са подходящи за различни поводи – от пътувания до плажа до барбекю в задния двор, което ги превръща в съществено допълнение към всеки летен гардероб.

Цена към момента на прегледа: 27 лв

Модерни и висококачествени Crocs с унисекс дизайн

Сандалите на Crocs. Спортните обувки са стилно решение за мъже и жени. Унисекс обувките са в модерна цветова гама с ефект на дъга, която ще привлече вниманието на всички. Цветните сандали имат спортна оформена стелка, която ще се погрижи за целодневния комфорт при носенето им. Те ще ви гарантират стил и удовлетворение.

Цена към момента на прегледа: 90 лв

Дамски сандали на корков клин с декоративно цвете

Лятото е точно зад ъгъла и какъв по-добър начин да влезете в сезона от тези стилни сандали? Тези дамски сандали с корков клин с декоративно цвете са идеалното допълнение към летния ви гардероб. Корковият клин не само добавя височина, но и осигурява стабилност и комфорт за целодневно носене. Декоративната апликация на цветя добавя нотка елегантност, което ги прави идеални за всеки повод – от небрежна разходка по плажа до вечерно излизане в града.

Цена към момента на прегледа: 53 лв

Бели сандали с клин Tommy Hilfiger

Сандалите с клин Shimmery Ribbon от Tommy Hilfiger са модерни, непреходни и удобни. Те са изработени от висококачествен и приятен материал. Закопчават се с катарама.

Цена към момента на прегледа: 191,24 лв

Удобни джапанки за жени Loap

Дамските джапанки Loap JAIL имат стелка от мемори пяна, която лесно се адаптира към крака ви, така че дори целодневното носене ще бъде удобно. Подметката е изработена от лек материал от EVA пяна, който е много удобен, абсорбира удара при стъпване и плува. Подходящ е не само за вода, но и за ежедневно носене.

Цена към момента на прегледа: 12,90 лв

Модерни дамски сандали от еко кожа

Дамските ниски сандали в бяло са изработени от приятен материал. Обувките имат метална декорация отпред, която допринася за оригиналността им. Модерните сандали с ниска каишка са подходящи за почти всеки тоалет.

Цена към момента на прегледа: 36 лв

Модерни дамски джапанки, изработени от качествена еко кожа

Кеси Peggie са модерни, непреходни и удобни джапанки. Те са изработени от висококачествена еко кожа. Те са съживени със сребърна украса и плетена каишка.

Цена към момента на прегледа: 14 лв

Baby Clog Crocs в комбинация от розово и бяло

Детските Crocs в розово и бяло имат практична каишка на петата за сигурно прилепване. Вътрешна стелка с жлебове. Обувките са подходящи за вода, както и за обувки за разходка на открито.

Цена към момента на прегледа: 66 лв

Модерни мъжки джапанки Big Star

Мъжките джапанки Big Star са модерни, неподвластни на времето, висококачествени и много удобни. Те ще подчертаят летния ви тоалет. Можете да ги носите и у дома или на почивка като чехли. Те не могат да липсват в багажа ви за пътуване по време на почивка. Те са изработени от висококачествен, издръжлив и удобен материал.

Цена към момента на прегледа: 29,99 лв

Трекинг сандали с удобен дизайн

Спорт за здраве. Защото е известно, че в здраво тяло, здрав дух. За всички любители на разходките. За страстни трекери. Качествени спортни обувки за всички дами, които са се поддали на магията на ходенето. Най-естественото движение, при което отслабвате добре и се наслаждавате на пребиваването сред природата, виждате интересни места.

Цена към момента на прегледа: 47 лв

Мъжки чорапи с впечатляващ дизайн

Мъжките чорапи с впечатляващ дизайн в бяло и черно предлагат комфорт. Могат да се носят у дома или навън. Те са висококачествени и удобни за носене.

Цена към момента на прегледа: 64 лв

Черно-бели спортни сандали Nike за жени, подходящи за полето

Открийте пътя с тези дамски сандали Nike CANYON SANDAL, които са готови да се впуснат в неизвестното заедно с вас. С дебела подметка, изключително мека междинна подметка от пяна, закопчаване с три каишки и първокласно метално покритие, дизайнът черпи вдъхновение от историята на Nike.

Цена към момента на прегледа: 103 лв

Дамски модерни спортни сандали Nike

Модерните спортни сандали Nike за жени предлагат комфорт. Те са проектирани с велкро закопчаване. Те са подходящи за разходка на открито, за пътуване, но и за града. Модерните спортни сандали с каишка са незаменими през лятото.

Цена към момента на прегледа: 96 лв

Бели чехли Vans Slide-On за жени

Брандирани дамски чехли на специална продажна цена.

Цена към момента на прегледа: 32 лв

Модерни дамски сандали на по-висок клин

Модерните дамски сандали на по-висок клин привличат погледа от пръв поглед с оригиналния си вид. Те са изработени от висококачествен и приятен материал. Благодарение на клина те осигуряват комфорт при ходене и същевременно ефективно удължават краката ви. Височината на клина е около 10 см.

Цена към момента на прегледа: 40 лв

Елегантни дамски чехли от естествена кожа

Елегантните дамски чехли Gino Rossi в бяло осигуряват комфорт. Те са покрити с кожа. Качествените вечни дамски чехли на по-нисък ток са подходящи както за ежедневни, така и за по-официални поводи.

Цена към момента на прегледа: 137 лв

Nazouváky CROCS Classic Cruella II

Обувки, които са едновременно обичани и порицавани. Но това е любов от пръв поглед. Обувки, на които не можеш да откажеш. Този модел ще ви донесе точки.

Цена към момента на прегледа: 115 лв

Обувки CROCS Classic Bubble Block Slide

Crocs Classic Bubble Block Slide с висококачествен дизайн е популярна обувка за летните дни. Те са удобни. Те са подходящи за дома, града и водата.

Цена към момента на прегледа: 60 лв