Пантофи

Детски чехли Aqua-Speed

Детските чехли за басейн Aqua-Speed са изработени от мек, лек и устойчив на износване материал EVA. Те имат удобна вътрешна повърхност и нехлъзгаща се подметка. Каишката на петата предпазва крака от подхлъзване. Чехлите съдържат отвори, които осигуряват вентилация и позволяват на водата да се оттича от обувката.

Цена към момента на прегледа: 15 лв

Детски чехли с вътрешна изолация

Как да поддържате краката на бебето топли в уюта на дома? Налага ли ви се постоянно да тичате след детето си с чехли, защото то все ги събува или просто не иска да ги носи? Ето решението. Купувайки тези красиви бебешки пантофи, можете да си гарантирате, че детето ви ще ги хареса толкова много, че дори ще иска да спи в тях.

Цена към момента на прегледа: 29 лв

Дамски чехли за топла къща

Дамските домашни чехли LUCILLE привличат погледа от пръв поглед. Забавните чехли за дома са изработени от приятен, топъл материал.

Цена към момента на прегледа: 21 лв

Детски топли чехли Spiderman

Как да се уверите, че детето ви няма да настине у дома и да се разболее от студени крака? Тичате ли след детето си с чехли, които са голям проблем и често е трудно да ги обуете? Вземете му качествен чифт обувки за вкъщи, които ще привлекат вниманието на детето ви до такава степен, че то няма да иска да се откаже от тези обувки за вкъщи.

Цена към момента на прегледа: 45 лв

Чорапни чехли с помпони

Искате ли подходящ подарък, който да ви впечатли и определено да ви зарадва? Как да запазите краката си топли и да бъдете стилни и у дома? Вземете тази ефективна и модерна алтернатива на класическите чехли. Защото тези чорапи са любов от пръв поглед или от първа стъпка!

Цена към момента на прегледа: 64 лв

Мъжки домашни обувки в модерен кариран модел

Тези домашни чехли Jeva ви осигуряват оптимален комфорт, мекота и топлина от естествен материал (100% вълна). Произведено във Франция.

Цена към момента на прегледа: 38 лв

Дамски кожени чехли за дома

Бежовите дамски чехли за вкъщи топлят красиво и изглеждат добре. Топлите чехли са проектирани с гъвкава еластична лента на петата, така че да прилягат идеално на крака.

Чехлите принадлежат към домашните обувки и са предпочитани най-вече от жените, които по природа са студенокръвни. Съществуват обаче и чехли за мъже. Красотата на тези обувки се крие в комфорта, който предлагат на своя притежател. Ето защо те са особено подходящи и за носене у дома през студените зимни вечери, когато осигуряват безпрецедентен комфорт и усещане за релаксация.

Много лесно можете да откриете подходящия модел чехли. Ако имате представа какъв дизайн бихте искали, няма да ви е трудно да се ориентирате в широкия асортимент. Ако не знаете точно какъв вид чехли искате, това е нормално. Просто отговорете на няколко прости въпроса: Искате смешни или елегантни чехли? И трябва ли да са възможно най-топли или точно толкова, колкото е необходимо? За любителите на забавленията се предлагат домашно приготвени чехли в различни форми и цветове, а за елегантните – чехли с норвежки шарки. За тези, които са наистина студенолюбиви, са подходящи чехли от овча вълна или чехли с кожа.