Домашни чехли

Детски чехли с вътрешна изолация

Как да поддържате краката на бебето топли в уюта на дома? Налага ли ви се постоянно да тичате след детето си с чехли, защото то все ги събува или просто не иска да ги носи? Ето решението. Купувайки тези красиви бебешки пантофи, можете да си гарантирате, че детето ви ще ги хареса толкова много, че дори ще иска да спи в тях.

Цена към момента на прегледа: 29 лв

Дамски чехли в модерен армейски стил

Модерните дамски чехли THE NORTH FACE във вечния армейски стил привличат вниманието от пръв поглед. Те се отличават с оригинална и висококачествена изработка. Те са подходящи за целогодишно носене.

Цена към момента на прегледа: 100 лв

Дамски чехли за топла къща

Дамските домашни чехли LUCILLE привличат погледа от пръв поглед. Забавните чехли за дома са изработени от приятен, топъл материал.

Цена към момента на прегледа: 21 лв

Детски топли чехли Spiderman

Как да се уверите, че детето ви няма да настине у дома и да се разболее от студени крака? Тичате ли след детето си с чехли, които са голям проблем и често е трудно да ги обуете? Вземете му качествен чифт обувки за вкъщи, които ще привлекат вниманието на детето ви до такава степен, че то няма да иска да се откаже от тези обувки за вкъщи.

Цена към момента на прегледа: 45 лв

Чорапни чехли с помпони

Искате ли подходящ подарък, който да ви впечатли и определено да ви зарадва? Как да запазите краката си топли и да бъдете стилни и у дома? Вземете тази ефективна и модерна алтернатива на класическите чехли. Защото тези чорапи са любов от пръв поглед или от първа стъпка!

Цена към момента на прегледа: 64 лв

Златни дамски здравни чехли от кожа EMMA Обувки

Вкъщи и в града – златистите кожени здравни чехли на EMMA Shoes са перфектният избор за всяка ситуация. Те са удобни, практични и стилни! По този начин те изпълняват всички аспекти на мечтаните дамски обувки за лятото. Освен това те имат положителен ефект върху здравето ви

Цена към момента на прегледа: 88 лв

Мъжки домашни обувки в модерен кариран модел

Тези домашни чехли Jeva ви осигуряват оптимален комфорт, мекота и топлина от естествен материал (100% вълна). Произведено във Франция.

Цена към момента на прегледа: 38 лв

Чехлите са идеалните чехли за деца в училище или детска градина и за възрастни вкъщи. Те могат да поддържат краката приятно топли и да осигуряват безпрецедентен комфорт. Това прави възхитителните меки чехли особено подходящи за зимния сезон, когато могат да изолират отлично краката от студения под. Не е изненадващо, че пухкавите и косматите варианти на чехлите са особено популярни сред студенокръвните жени.

Само си представете: Седите си вкъщи в топъл халат, с чаша горещ чай в ръка, с любимата си книга в скута и с още по-топли чехли от микрофибър на краката си. Можете да се отпуснете по този начин не само през студените зимни вечери, но и винаги, когато ви се иска. Чехлите са просто приятна помощ срещу мрачните мисли. И за да ги направите възможно най-щастливи, разбира се, трябва да се съсредоточите и върху дизайна, когато ги избирате. Някои чехли могат да наподобяват формата на животно, а други да са под формата на класически чехли.