Чехли сандали и обувки за вода Sportisimo

Удобни детски джапанки с принт

Ако искате да купите на децата си джапанки, то определено тези. Защо? Те имат редица предимства, заради които си заслужава да ги придобиете. Детските джапанки Aress ARNOLD привличат вниманието от пръв поглед само с дизайна си. Те ще привлекат вниманието на детето. Те са модерни, неподвластни на времето.

Цена към момента на прегледа: 7,90 лв

Мъжки сандали от кожа с каишки

Джентълмени, лесно и просто е да се сдобиете с висококачествени летни обувки. Кожени сандали, които се отличават с качество и изработка. Просто ги поставете в количката си и поръчайте. Ще спестите време и пари. Гарантирана удовлетвореност. Гаранция за комфортна разходка.

Цена към момента на прегледа: 68 лв

Комфортни джапанки за жени Alpine Pro

Обувки, които принадлежат не само на лятото. Той е изключително удобен, модерен, неподвластен на времето. Тук тя впечатлява от пръв поглед и с цветовата комбинация. Качествени джапанки, които всеки ще оцени. Те ще ви зарадват както с дизайна, така и с цената си.

Цена към момента на прегледа: 18,90 лв

Удобни джапанки за жени Loap

Дамските джапанки Loap JAIL имат стелка от мемори пяна, която лесно се адаптира към крака ви, така че дори целодневното носене ще бъде удобно. Подметката е изработена от лек материал от EVA пяна, който е много удобен, абсорбира удара при стъпване и плува. Подходящ е не само за вода, но и за ежедневно носене.

Цена към момента на прегледа: 12,90 лв

Удобни детски джапанки Aress

Детските джапанки Aress ARION са подходящи за всекидневно носене през летните месеци. Подметката е изработена от пяна EVA с двойна плътност, която отговаря на изискванията за по-издръжлива подметка и в същото време за мека междинна подметка. Задната част на каишката на подбедрицата е облепена с плат за по-голямо удобство.

Цена към момента на прегледа: 4 лв

Черно-бели спортни сандали Nike за жени, подходящи за полето

Открийте пътя с тези дамски сандали Nike CANYON SANDAL, които са готови да се впуснат в неизвестното заедно с вас. С дебела подметка, изключително мека междинна подметка от пяна, закопчаване с три каишки и първокласно метално покритие, дизайнът черпи вдъхновение от историята на Nike.

Цена към момента на прегледа: 103 лв

Детски модерни джапанки Lotto

Избор на детски обувки? Нуждаете се от качествени джапанки както за ежедневно носене, така и за вода? Отивате на почивка и купувате всички обувки за деца? Тогава заложете на този модел.

Детски гумени чехли с весел принт

Необходими са ви чехли за вашето малко дете? След това вярвайте, че те ще се харесат и ще привлекат вниманието на детето дотолкова, че то ще пожелае да ги има на крака си. Вече не трябва да гоните малкото си дете, за да го предпазите от тичане босо. Тези Черпаци са подходящи не само за лятото, но имат много по-широк спектър от приложения, които всеки родител ще оцени.

Цена към момента на прегледа: 12 лв

Модерни сандали с каишки и спортна кройка

Не ви ли липсват качествени спортни сандали? Или все още се колебаете дали да закупите? Това е красив елемент, който предлага комфорт и същевременно има модерен вид. Обувки, които всяка съвременна жена ще оцени. Чудесни обувки за всекидневно или спортно-ежедневно облекло

Цена към момента на прегледа: 32 лв

Дамски летни спортни сандали Loap

Дамските сандали Loap JADE са с TPR подметка и закопчаване с велкро. Те абсорбират ударите и осигуряват свеж въздух при ходене. Те са подходящи за града или за спокойно пътуване.

Цена към момента на прегледа: 36 лв