Чехли и пантофи за училище и детска градина

Розови гумени чехли за момичета Kangaroo

Представете си радостта на лицето на вашето момиченце, когато обуе новите си любими летни обувки: розовите гумени чорапи за момичета Kangaroo! Тази очарователна модерна обувка е не само забавна за носене, но и предлага изключително качество и издръжливост благодарение на качествения си материал. При правилна грижа тези обувки ще издържат по-дълго и ще осигурят на детето ви безброй дни на забавление на слънце. Като родител знаете колко е важно да намерите идеалните летни обувки за детето си.

Цена към момента на прегледа: 56 лв

Детски чехли с вътрешна изолация

Как да поддържате краката на бебето топли в уюта на дома? Налага ли ви се постоянно да тичате след детето си с чехли, защото то все ги събува или просто не иска да ги носи? Ето решението. Купувайки тези красиви бебешки пантофи, можете да си гарантирате, че детето ви ще ги хареса толкова много, че дори ще иска да спи в тях.

Цена към момента на прегледа: 29 лв

Удобни детски сандали с висококачествен дизайн

Детски сандали от Wojtylko. Сандалите Tolgus привличат вниманието с модерната си визия в спортен стил. Класическата кройка е идеална за всеки тип детски крака. Детските сандали имат практично закопчаване с велкро, благодарение на което сандалите лесно се приспособяват към детското стъпало.

Цена към момента на прегледа: 21 лв

Детски топли чехли Spiderman

Как да се уверите, че детето ви няма да настине у дома и да се разболее от студени крака? Тичате ли след детето си с чехли, които са голям проблем и често е трудно да ги обуете? Вземете му качествен чифт обувки за вкъщи, които ще привлекат вниманието на детето ви до такава степен, че то няма да иска да се откаже от тези обувки за вкъщи.

Цена към момента на прегледа: 45 лв