Чехли и пантофи за момчета

Удобни детски джапанки с принт

Ако искате да купите на децата си джапанки, то определено тези. Защо? Те имат редица предимства, заради които си заслужава да ги придобиете. Детските джапанки Aress ARNOLD привличат вниманието от пръв поглед само с дизайна си. Те ще привлекат вниманието на детето. Те са модерни, неподвластни на времето.

Цена към момента на прегледа: 7,90 лв

Детски чехли Aqua-Speed

Детските чехли за басейн Aqua-Speed са изработени от мек, лек и устойчив на износване материал EVA. Те имат удобна вътрешна повърхност и нехлъзгаща се подметка. Каишката на петата предпазва крака от подхлъзване. Чехлите съдържат отвори, които осигуряват вентилация и позволяват на водата да се оттича от обувката.

Цена към момента на прегледа: 15 лв

Детски чехли с вътрешна изолация

Как да поддържате краката на бебето топли в уюта на дома? Налага ли ви се постоянно да тичате след детето си с чехли, защото то все ги събува или просто не иска да ги носи? Ето решението. Купувайки тези красиви бебешки пантофи, можете да си гарантирате, че детето ви ще ги хареса толкова много, че дори ще иска да спи в тях.

Цена към момента на прегледа: 29 лв

Удобни мъжки джапанки с модерен дизайн

Мъжките джапанки с модерен дизайн в многоцветен десен предлагат комфорт. Те пасват идеално и изглеждат добре на крака. Те са подходящи не само за вода. Те подчертават лятното облекло.

Цена към момента на прегледа: 9 лв

Удобни детски джапанки Aress

Детските джапанки Aress ARION са подходящи за всекидневно носене през летните месеци. Подметката е изработена от пяна EVA с двойна плътност, която отговаря на изискванията за по-издръжлива подметка и в същото време за мека междинна подметка. Задната част на каишката на подбедрицата е облепена с плат за по-голямо удобство.

Цена към момента на прегледа: 4 лв

Детски чехли Puma с унисекс дизайн

Детските чехли Puma са изработени от висококачествен и издръжлив материал. Те са леки, дишащи и удобни за крака. Подходящи са за ежедневно носене и като обувки за вода.

Цена към момента на прегледа: 33 лв

Детски топли чехли Spiderman

Как да се уверите, че детето ви няма да настине у дома и да се разболее от студени крака? Тичате ли след детето си с чехли, които са голям проблем и често е трудно да ги обуете? Вземете му качествен чифт обувки за вкъщи, които ще привлекат вниманието на детето ви до такава степен, че то няма да иска да се откаже от тези обувки за вкъщи.

Цена към момента на прегледа: 45 лв

Детски обувки с атрактивен дизайн

Детски обувки Little Frog. Станете и вие герой на Coqui, нещата ще се случат, след като ги сложите. Леки и удобни, те прилягат идеално благодарение на еластичната каишка на петата. Неплъзгащ се материал CoquiAir. Дизайн от Coqui.

Цена към момента на прегледа: 40 лв

Мослите ли да купите детски обувки за лятото? Имате нужда от качествени детски обувки за празниците? Посещавате ли обществени плувни басейни с децата си? Харесвате ли практични обувки с универсална употреба и унисекс дизайн? Тогава непременно купете на вашето мъниче тези модерни джапанки. Детски джапанки Атрактивният дизайн на Quiksilver се отличава с гъвкавост, качествен материал и прецизна изработка. Модерни, практични и висококачествени, тези детски джапанки са подходящи за всекидневно носене, но също така са подходяща обувка за море или вода. В обществените плувни басейни и общите душове те предпазват от риск от кожни заболявания. В морето те осигуряват защита срещу водни животни или други капани. Джапанките в черно са оживени от детайли в синьо и бяло. Обувките, които са безсмъртни, се отличават с качествен материал. Той е лек, издръжлив и гъвкав. Удобното и безопасно ходене на детето се улеснява от нехлъзгащата се подметка. Джапанките са подходящи както за момичета, така и за момчета.

Мослите ли да купите детски обувки за лятото? Имате нужда от качествени детски обувки за празниците? Посещавате ли обществени плувни басейни с децата си? Харесвате ли практични обувки с универсална употреба и унисекс дизайн? Тогава непременно купете на вашето мъниче тези модерни джапанки.

Цена към момента на прегледа: 24 лв