Чехли и джапанки Puma

Чехлите и джапанките Puma са правилният избор за уникална и секси жена или мъж. Изпитаната във времето марка Puma е гаранция за качество. Никога няма да сбъркате с него. Не само спортистите или любителите на спорта могат да посегнат към него, защото вече не е вярно, че можете да отидете във фитнеса или на басейна само с чехли и джапанки Puma. Вече е обичайно да виждате тази марка на партита или дори на работа и тя предизвиква възхищение навсякъде. Затова не бива да пропускате чехлите или джапанките Puma за лятото, които са сред модните тенденции.

Това не са обикновени джапанки или чехли, а качествените материали, с които марката Puma се гордее, издигат всяко изделие на по-високо ниво. В повечето случаи горната част на чехлите е от синтетичен текстилен материал в комбинация с екологична кожа. В случая с джапанките Puma това е гумена или пенопластова подметка с каишки, изработени от приятна и здрава материя.

Черни детски сандали Puma Softride

Удобни летни детски обувки от популярната марка Puma.

Цена към момента на прегледа: 95 лв

Дамски сандали Puma с катарама

Опростено, но оригинално. Точно такива са модните сандали Puma. Те заслепяват с външния си вид. Те ще ви спечелят функционално. Ще ги оцените по много причини. Те ще съживят гардероба ви с обувки и ще освежат не само летния ви тоалет.

Цена към момента на прегледа: 33 лв

Детски чехли Puma с унисекс дизайн

Детските чехли Puma са изработени от висококачествен и издръжлив материал. Те са леки, дишащи и удобни за крака. Подходящи са за ежедневно носене и като обувки за вода.

Цена към момента на прегледа: 33 лв