Черни чехли и джапанки

Дамски чехли с черен клин

Искате ли хубави чехли за лятото или за топлото време? Искате ли да си купите чехли като обувки, които да носите на работа? Удобството и непреходността ли са вашата идея? Тогава този модел ви допада и отговаря на вашите предпочитания. Той добавя височина, но същевременно предлага комфорт.

Цена към момента на прегледа: 38 лв

Мъжки чехли в черно-зелена цветова комбинация

Джентълмени, дразни ли ви търсенето и търсенето на обувки? Нуждаете ли се от удобни чехли, които да използвате у дома или навън? Търсите ли чехли, които ще ви служат повече от един сезон? Тогава ги имате тук. Мъжките спортни чехли с модерен и непреходен дизайн ще зарадват всеки мъж. И най-важното е, че те ще изпълнят основното си предназначение. Те ще ви осигурят комфортна разходка.

Цена към момента на прегледа: 21 лв

Неплъзгащи се удобни мъжки чехли

Чорапи за защита на краката в басейна. Революционният дизайн на модела с технологията Grip+ осигурява максимално сцепление дори върху мокра настилка. Неплъзгащи се, хипоалергенни и много удобни чехли.

Цена към момента на прегледа: 24 лв

Дамски джапанки с удобен дизайн

Дамските джапанки в черно са модерни и максимално удобни. Благодарение на материала и широката каишка те осигуряват комфорт през целия ден. Те са стилни и подходящи за всекидневно носене.

Цена към момента на прегледа: 38 лв

Удобни джапанки за жени Loap

Дамските джапанки Loap JAIL имат стелка от мемори пяна, която лесно се адаптира към крака ви, така че дори целодневното носене ще бъде удобно. Подметката е изработена от лек материал от EVA пяна, който е много удобен, абсорбира удара при стъпване и плува. Подходящ е не само за вода, но и за ежедневно носене.

Цена към момента на прегледа: 12,90 лв

Мъжки кожени джапанки Wojas

Луксозни мъжки джапанки с удобни кожени каишки.

Цена към момента на прегледа: 64 лв

Удобни детски джапанки Aress

Детските джапанки Aress ARION са подходящи за всекидневно носене през летните месеци. Подметката е изработена от пяна EVA с двойна плътност, която отговаря на изискванията за по-издръжлива подметка и в същото време за мека междинна подметка. Задната част на каишката на подбедрицата е облепена с плат за по-голямо удобство.

Цена към момента на прегледа: 4 лв

Дамски джапанки в черно и златно

Незаменима лятна обувка, която може да се използва ефективно и през годината. Тук е с модерен дизайн, който ще се съчетае със стилното ви лятно облекло. Всички ще се влюбят в тези джапанки. Те просто не могат да липсват в тоалета ви.

Цена към момента на прегледа: 23 лв

Дамски чехли за басейн Aqua Speed

Дамски чехли за басейн. Подметка от EVA. Устойчивост на износване. Пяната PHYLON от вътрешната страна не абсорбира вода. Чехлите за басейн са изработени от неоцветяващ материал.

Цена към момента на прегледа: 21 лв

Мъжки чорапи с впечатляващ дизайн

Мъжките чорапи с впечатляващ дизайн в бяло и черно предлагат комфорт. Могат да се носят у дома или навън. Те са висококачествени и удобни за носене.

Цена към момента на прегледа: 64 лв

Дамски чорапи, украсени с метални шипове

Пресмятате ли модерни, непреходни и шикозни неща, на които можете да разчитате след няколко години? Тогава в гардероба ви с обувки не може да липсват тези прекрасни клиновидни чорапи от деним. С тях ще правите много разходки и в същото време те са гаранция за комфорт. Те ще ви придадат височина, увереност и привлекателност.

Цена към момента на прегледа: 37 лв

Удобни коркови чорапи Walkmaxx Trend

Насладете се на несравним комфорт с корковите чорапи Walkmaxx Trend! Удобни, модерни и функционални, с позната, заоблена подметка за отлична опора и безопасност при ходене. Край на болката, умората и подуването на краката след дълъг ден.

Цена към момента на прегледа: 104 лв

Модерни мъжки летни чехли Nike

Nike Benassi са гумени чехли, които няма да ви накарат да се откажете от тази марка дори в знойните летни дни. Удобни мъжки чехли за лятото, за водата, но и като практични летни домашни обувки.

Цена към момента на прегледа: 72 лв

Класически клошар с печат Crocs v army стил

Класическите обувки Crocs Camo Clogs в модерен армейски стил са изработени от висококачествен и издръжлив материал. Обувките с типичен дизайн са удобни, комфортни и леки за крака.

Цена към момента на прегледа: 68 лв

Мослите ли да купите детски обувки за лятото? Имате нужда от качествени детски обувки за празниците? Посещавате ли обществени плувни басейни с децата си? Харесвате ли практични обувки с универсална употреба и унисекс дизайн? Тогава непременно купете на вашето мъниче тези модерни джапанки. Детски джапанки Атрактивният дизайн на Quiksilver се отличава с гъвкавост, качествен материал и прецизна изработка. Модерни, практични и висококачествени, тези детски джапанки са подходящи за всекидневно носене, но също така са подходяща обувка за море или вода. В обществените плувни басейни и общите душове те предпазват от риск от кожни заболявания. В морето те осигуряват защита срещу водни животни или други капани. Джапанките в черно са оживени от детайли в синьо и бяло. Обувките, които са безсмъртни, се отличават с качествен материал. Той е лек, издръжлив и гъвкав. Удобното и безопасно ходене на детето се улеснява от нехлъзгащата се подметка. Джапанките са подходящи както за момичета, така и за момчета.

Мослите ли да купите детски обувки за лятото? Имате нужда от качествени детски обувки за празниците? Посещавате ли обществени плувни басейни с децата си? Харесвате ли практични обувки с универсална употреба и унисекс дизайн? Тогава непременно купете на вашето мъниче тези модерни джапанки.

Цена към момента на прегледа: 24 лв

Дамски чехли с отличителна метална катарама

Стилните дамски чехли в черно, украсени с отличителна метална катарама отпред, осигуряват комфорт и удобно ходене. Те са модерни и непреходни. Чехлите са с отворен пръст и пета.

Цена към момента на прегледа: 43 лв