Смешни чехли и пантофи

Детски чехли с вътрешна изолация

Как да поддържате краката на бебето топли в уюта на дома? Налага ли ви се постоянно да тичате след детето си с чехли, защото то все ги събува или просто не иска да ги носи? Ето решението. Купувайки тези красиви бебешки пантофи, можете да си гарантирате, че детето ви ще ги хареса толкова много, че дори ще иска да спи в тях.

Цена към момента на прегледа: 29 лв

Дамски чехли за топла къща

Дамските домашни чехли LUCILLE привличат погледа от пръв поглед. Забавните чехли за дома са изработени от приятен, топъл материал.

Цена към момента на прегледа: 21 лв

Чорапни чехли с помпони

Искате ли подходящ подарък, който да ви впечатли и определено да ви зарадва? Как да запазите краката си топли и да бъдете стилни и у дома? Вземете тази ефективна и модерна алтернатива на класическите чехли. Защото тези чорапи са любов от пръв поглед или от първа стъпка!

Цена към момента на прегледа: 64 лв

Детски гумени чехли с весел принт

Необходими са ви чехли за вашето малко дете? След това вярвайте, че те ще се харесат и ще привлекат вниманието на детето дотолкова, че то ще пожелае да ги има на крака си. Вече не трябва да гоните малкото си дете, за да го предпазите от тичане босо. Тези Черпаци са подходящи не само за лятото, но имат много по-широк спектър от приложения, които всеки родител ще оцени.

Цена към момента на прегледа: 12 лв