Сандали и чехли Tommy Hilfiger

Сандалите и чорапите на Tommy Hilfiger изобщо не са лош избор. Tommy Hilfiger е доказана във времето марка, която се отличава със стилни и качествени обувки. И въпреки че е малко по-скъп, вярвайте, че ще останете повече от доволни от покупката си. Сандалите и чорапите на тази американска марка ще ви служат няколко сезона и ще придадат лукс на външния ви вид. Гарантирано ще ги харесате и от гледна точка на практичността, тъй като можете просто да обуете краката си в чорапи Tommy Hilfiger и да излезете от вратата. Те ще подчертаят и допълнят облеклото ви във всяка ситуация.

Дамските сандали Tommy Hilfiger най-често са изработени от синтетична кожа и често са украсени с подметка, ток или клин от ликра. Марката се характеризира и с червен и тъмносин дизайн с бели детайли. Възможно е обаче да намерите и сандали или чехли в пълен цвят и различни нюанси. Що се отнася до мъжките летни обувки, те включват главно чехли Tommy Hilfiger, изработени от естествена кожа или специален каучук.

Дамски сандали с клин Tommy Hilfiger

Изживейте живота на високо ниво. Тези обувки го правят лесно. Красивите сандали с клин са върхът. Благодарение на дизайна те не са едносезонна афера. Дамските клиновидни сандали Elena от Tommy Hilfiger са изискани, удобни, неподвластни на времето. Сандал, който предлага редица достойнства, които си струва да придобиете, ще оцените дори след няколко години.

Цена към момента на прегледа: 288,14 лв

Бели сандали с клин Tommy Hilfiger

Сандалите с клин Shimmery Ribbon от Tommy Hilfiger са модерни, непреходни и удобни. Те са изработени от висококачествен и приятен материал. Закопчават се с катарама.

Цена към момента на прегледа: 191,24 лв