Сандали и чехли Rieker

Сандалите и чехлите на Rieker са качествени маркови обувки за всеки повод. Те са проектирани така, че да осигуряват максимална защита за краката и цялото ви тяло. Прекомерните удари са ненужно натоварване за ставите и гръбначния стълб, което е точно това, което марката Rieker има предвид със своята антистрес технология.

Като цяло, те са предназначени да предпазват краката ви и да ги защитават. Така че всяка стъпка да е удоволствие, дори при целодневно носене. Изобретателната и отличителна обработка на материалите прави сандалите и чехлите на Rieker незабравими модели, които стилно ще допълнят целия ви тоалет. Не е необходимо да се ограничавате само до пъстра гама от цветове. Можете да избирате според текущия си вкус и настроение. Всеки чифт е оригинален и ще ви допълва идеално през летните месеци на всяка крачка. Не се колебайте нито за миг повече, защото марката Rieker е гаранция за всичко добро и със сигурност няма да сбъркате. Грешката е да нямате поне един чифт в гардероба си с обувки.

Модерни мъжки сандали от естествена кожа Rieker

Предпочитате ли качествени обувки? Предпочитате ли вечни обувки? Търсите ли подходящ модел за лятото? Тогава заложете на тези сандали. Те се отличават с отлични характеристики.

Цена към момента на прегледа: 174 лв

Черни дамски сандали RIEKER, украсени с кристали

Сандали сандали RIEKER от синтетична кожа, имитираща набук, в черен цвят, украсени с кристали и изрезки в горната част. Петата е покрита със синтетичен материал. Омекотена вътрешна стелка. Пружинните каишки на глезена позволяват лесно обуване и перфектно прилягане към крака

Цена към момента на прегледа: 119 лв