Сандали и чехли за момичета

Розови гумени чехли за момичета Kangaroo

Представете си радостта на лицето на вашето момиченце, когато обуе новите си любими летни обувки: розовите гумени чорапи за момичета Kangaroo! Тази очарователна модерна обувка е не само забавна за носене, но и предлага изключително качество и издръжливост благодарение на качествения си материал. При правилна грижа тези обувки ще издържат по-дълго и ще осигурят на детето ви безброй дни на забавление на слънце. Като родител знаете колко е важно да намерите идеалните летни обувки за детето си.

Цена към момента на прегледа: 56 лв

Удобни детски джапанки с принт

Ако искате да купите на децата си джапанки, то определено тези. Защо? Те имат редица предимства, заради които си заслужава да ги придобиете. Детските джапанки Aress ARNOLD привличат вниманието от пръв поглед само с дизайна си. Те ще привлекат вниманието на детето. Те са модерни, неподвластни на времето.

Цена към момента на прегледа: 7,90 лв

Дамски сандали Puma с катарама

Опростено, но оригинално. Точно такива са модните сандали Puma. Те заслепяват с външния си вид. Те ще ви спечелят функционално. Ще ги оцените по много причини. Те ще съживят гардероба ви с обувки и ще освежат не само летния ви тоалет.

Цена към момента на прегледа: 33 лв

Baby Clog Crocs в комбинация от розово и бяло

Детските Crocs в розово и бяло имат практична каишка на петата за сигурно прилепване. Вътрешна стелка с жлебове. Обувките са подходящи за вода, както и за обувки за разходка на открито.

Цена към момента на прегледа: 66 лв

Дамски джапанки в черно и златно

Незаменима лятна обувка, която може да се използва ефективно и през годината. Тук е с модерен дизайн, който ще се съчетае със стилното ви лятно облекло. Всички ще се влюбят в тези джапанки. Те просто не могат да липсват в тоалета ви.

Цена към момента на прегледа: 23 лв

Детски летни обувки crocs orange

Необичайният външен вид се смята за най-голямото предимство. Типична лятна обувка, която се радва на значителна популярност. Популярните гумени, така наречени крокодили. Популярни са както дамските, така и мъжките, а в този случай и детските модели.

Цена към момента на прегледа: 39 лв

Детски спортни сандали NIKE

От малки момиченца се иска да бъдат харесвани и да бъдат момиче за шоу. Зарадвайте дъщеря си или внучката си с практични, качествени и модерни обувки. Красивите сандали Nike в розово ще ви направят щастливи.

Цена към момента на прегледа: 77 лв

Детски гумени чехли с весел принт

Необходими са ви чехли за вашето малко дете? След това вярвайте, че те ще се харесат и ще привлекат вниманието на детето дотолкова, че то ще пожелае да ги има на крака си. Вече не трябва да гоните малкото си дете, за да го предпазите от тичане босо. Тези Черпаци са подходящи не само за лятото, но имат много по-широк спектър от приложения, които всеки родител ще оцени.

Цена към момента на прегледа: 12 лв

Детски сандали Nike SUNRAY PROTECT в червено и черно

Искате ли качествени обувки за детето си, което обича да тича и да се забавлява с другите деца на детската площадка през лятото? В такъв случай му вземете детски сандали Nike SUNRAY PROTECT, които перфектно и внимателно покриват пръстите на краката и осигуряват първокласен комфорт при ходене и бягане.

Цена към момента на прегледа: 46 лв

Жълти детски чорапи CROCS Mimoni

Светът на Mimoň видя бял свят преди няколко години. Оттогава те са много популярни сред децата и малките жълти герои се появяват почти навсякъде. На детски дрехи, спално бельо и дори на обувки. Доказателство за това са тези практични чорапи за момичета

Цена към момента на прегледа: 70 лв

Детски практични джапанки Nike

Когато избирате обувки, трябва да обърнете внимание на някои параметри като дизайн, материал и др. Най-голям акцент върху критериите се поставя особено върху детските обувки. Тук е моделът на красиви и най-вече практични обувки, които обаче в този случай не са само лятно занимание.

Цена към момента на прегледа: 27 лв

Мослите ли да купите детски обувки за лятото? Имате нужда от качествени детски обувки за празниците? Посещавате ли обществени плувни басейни с децата си? Харесвате ли практични обувки с универсална употреба и унисекс дизайн? Тогава непременно купете на вашето мъниче тези модерни джапанки. Детски джапанки Атрактивният дизайн на Quiksilver се отличава с гъвкавост, качествен материал и прецизна изработка. Модерни, практични и висококачествени, тези детски джапанки са подходящи за всекидневно носене, но също така са подходяща обувка за море или вода. В обществените плувни басейни и общите душове те предпазват от риск от кожни заболявания. В морето те осигуряват защита срещу водни животни или други капани. Джапанките в черно са оживени от детайли в синьо и бяло. Обувките, които са безсмъртни, се отличават с качествен материал. Той е лек, издръжлив и гъвкав. Удобното и безопасно ходене на детето се улеснява от нехлъзгащата се подметка. Джапанките са подходящи както за момичета, така и за момчета.

Мослите ли да купите детски обувки за лятото? Имате нужда от качествени детски обувки за празниците? Посещавате ли обществени плувни басейни с децата си? Харесвате ли практични обувки с универсална употреба и унисекс дизайн? Тогава непременно купете на вашето мъниче тези модерни джапанки.

Цена към момента на прегледа: 24 лв