Сандали за открито и туризъм

Мъжки летни сандали на открито CCC

Джентълмени, излезте в лятното време с подходящите обувки. Предприемете пътуване с качествени обувки. Бъдете стилни с тези сандали. Практични, модерни, непреходни и изключително удобни сандали за всекидневието. Мъжките сандали Lanetti в черно са толкова подходящи за всяко облекло по отношение на цвят и модел. Мъжете ще оценят и факта, че по тях не се виждат веднага никакви петна и замърсявания. Накратко, един практичен цвят за съвременния мъж.

Цена към момента на прегледа: 69 лв

Бели сандали с клин Tommy Hilfiger

Сандалите с клин Shimmery Ribbon от Tommy Hilfiger са модерни, непреходни и удобни. Те са изработени от висококачествен и приятен материал. Закопчават се с катарама.

Цена към момента на прегледа: 191,24 лв

Оригинални модерни крокс за жени

Сандали на Crocs. LiteRide Clog в синьо е издържан в градски стил. Сандалите на Crocs са с LiteRide™ пяна, чиято основна функция е комфортът по време на ежедневното носене. Цлогът е с перфорирана горна част за висока степен на циркулация на въздуха по време на носене.

Цена към момента на прегледа: 110 лв

Детски чехли Aqua-Speed

Детските чехли за басейн Aqua-Speed са изработени от мек, лек и устойчив на износване материал EVA. Те имат удобна вътрешна повърхност и нехлъзгаща се подметка. Каишката на петата предпазва крака от подхлъзване. Чехлите съдържат отвори, които осигуряват вентилация и позволяват на водата да се оттича от обувката.

Цена към момента на прегледа: 15 лв

Кафяви сандали с каишки Lanetti

Наслаждавате ли се на удобни и вечни обувки? Не обичате ли да купувате и избирате подходящи обувки? Имате нужда от удобни и качествени сандали? Тогава този модел ще ви допадне.

Цена към момента на прегледа: 55 лв

Модерни мъжки сандали от естествена кожа Rieker

Предпочитате ли качествени обувки? Предпочитате ли вечни обувки? Търсите ли подходящ модел за лятото? Тогава заложете на тези сандали. Те се отличават с отлични характеристики.

Цена към момента на прегледа: 174 лв

Мъжки сандали с кожена каишка

Мъжките сандали Lasocki с модерен дизайн са изработени от висококачествен и удобен материал. Тя е от естествена кожа. Сандалите с каишки в син цвят осигуряват комфорт и са подходящи за всекидневно носене.

Цена към момента на прегледа: 79 лв

Дамски джапанки с удобен дизайн

Дамските джапанки в черно са модерни и максимално удобни. Благодарение на материала и широката каишка те осигуряват комфорт през целия ден. Те са стилни и подходящи за всекидневно носене.

Цена към момента на прегледа: 38 лв

Мъжки сандали от кожа с каишки

Джентълмени, лесно и просто е да се сдобиете с висококачествени летни обувки. Кожени сандали, които се отличават с качество и изработка. Просто ги поставете в количката си и поръчайте. Ще спестите време и пари. Гарантирана удовлетвореност. Гаранция за комфортна разходка.

Цена към момента на прегледа: 68 лв

Детски водоустойчиви маратонки STAR

Децата растат като вода, така че не е чудно, че се налага да купувате нови обувки. Ако искате качество, удобство и многостранна употреба, тогава определено си вземете тези практични маратонки.

Цена към момента на прегледа: 36 лв

Детски сандали за басейн Aqua-Speed

Трябва да се внимава за безопасността на децата. Както и изборът на подходящи обувки за децата. Тук ще намерите висококачествени, модерни и много практични детски обувки за басейн. Въпреки това можете да ги използвате през цялата година. Благодарение на дизайна те пасват идеално.

Цена към момента на прегледа: 15 лв

Модерни дамски сандали от еко кожа

Дамските ниски сандали в бяло са изработени от приятен материал. Обувките имат метална декорация отпред, която допринася за оригиналността им. Модерните сандали с ниска каишка са подходящи за почти всеки тоалет.

Цена към момента на прегледа: 36 лв

Тъмно сини мъжки сандали от естествена кожа Go Soft

Джентълмени, имате ли нужда от сандали за летния сезон? Искате ли да се отличават с непреходен дизайн и качествени материали? Харесвате ли така наречените доказани класики? Дами, имате ли нужда да купите практични сандали за своя колега? Тогава вярвайте, че това е правилният избор.

Цена към момента на прегледа: 95 лв

Удобни мъжки сандали от кожа

Удобни мъжки сандали от естествена кожа с модерен дизайн. Удобни и практични сандали, които можете да носите през целия летен сезон. Те са проектирани с катарами с велкро за регулиране и правилно закрепване на крака за удобно ходене.

Цена към момента на прегледа: 71 лв

Стилни дамски сандали с платформа

Модерните сандали с платформа са уникални и удобни. Отличителните белези на тези актуални сандали на платформа RAINBOW са 7-сантиметровият ток и моделът от ликра на подметката. Освен това обувката е с широки едноцветни каишки. Сандалите се закопчават с катарама на петата и така прилягат идеално

Цена към момента на прегледа: 42 лв

Младежки сандали с велкро каишка

Преди вас отново стои въпросът за избор на подходящи летни обувки за вашето дете? Нуждае ли се вашето дете от нови сандали? Искате ли качествени обувки, които детето ви естествено ще хареса? Тогава можете да разчитате на този хубав, модерен и качествен модел.

Цена към момента на прегледа: 12,90 лв

Удобни детски сандали с висококачествен дизайн

Детски сандали от Wojtylko. Сандалите Tolgus привличат вниманието с модерната си визия в спортен стил. Класическата кройка е идеална за всеки тип детски крака. Детските сандали имат практично закопчаване с велкро, благодарение на което сандалите лесно се приспособяват към детското стъпало.

Цена към момента на прегледа: 21 лв

Детски чехли Puma с унисекс дизайн

Детските чехли Puma са изработени от висококачествен и издръжлив материал. Те са леки, дишащи и удобни за крака. Подходящи са за ежедневно носене и като обувки за вода.

Цена към момента на прегледа: 33 лв

Трекинг сандали с удобен дизайн

Спорт за здраве. Защото е известно, че в здраво тяло, здрав дух. За всички любители на разходките. За страстни трекери. Качествени спортни обувки за всички дами, които са се поддали на магията на ходенето. Най-естественото движение, при което отслабвате добре и се наслаждавате на пребиваването сред природата, виждате интересни места.

Цена към момента на прегледа: 47 лв

Ниски сандали със златиста метална украса

Черните ниски сандали Selena със златен обков са стилни, непреходни и много удобни. Това се подсилва от приятния материал. Летните сандали от еко кожа са с коланче с метална катарама.

Цена към момента на прегледа: 54 лв

Мъжки чорапи с впечатляващ дизайн

Мъжките чорапи с впечатляващ дизайн в бяло и черно предлагат комфорт. Могат да се носят у дома или навън. Те са висококачествени и удобни за носене.

Цена към момента на прегледа: 64 лв

Дамски чорапи, украсени с метални шипове

Пресмятате ли модерни, непреходни и шикозни неща, на които можете да разчитате след няколко години? Тогава в гардероба ви с обувки не може да липсват тези прекрасни клиновидни чорапи от деним. С тях ще правите много разходки и в същото време те са гаранция за комфорт. Те ще ви придадат височина, увереност и привлекателност.

Цена към момента на прегледа: 37 лв

Мъжки сандали с каишки Loap

Мъжки сандали Loap Reul с модерен и неподвластен на времето дизайн. Те осигуряват максимален комфорт през целия ден на носене. Те са проветриви, имат стелка от свинска кожа и подметка от термопластичен каучук, която е по-малко вероятно да се отлепи. Освен това те абсорбират добре ударите при ходене и щадят ставите.

Цена към момента на прегледа: 63 лв

Качествени детски сандали с модерен дизайн

Кое наистина има значение? Не само размерът, но и правилният избор на детски обувки. Не е необходимо да се отчайвате, че избирате измежду широка гама от възможности и търсите подходящите обувки за детето си. Тук можете да сте сигурни. Детските сандали отговарят на всички здравни параметри и предлагат други предимства

Цена към момента на прегледа: 21 лв

1 2