Мъжки плажни и спортни чехли

Мъжки кожени чехли JOSEF SEIBEL

Джентълмени, имате ли нужда от качествени обувки за сезона пролет/лято? Предпочитате ли непреходния дизайн? Предпочитате ли качеството по отношение на материала? Тогава тези обувки тип “слип” са идеални за вас.

Цена към момента на прегледа: 127 лв

Модерни и висококачествени Crocs с унисекс дизайн

Сандалите на Crocs. Спортните обувки са стилно решение за мъже и жени. Унисекс обувките са в модерна цветова гама с ефект на дъга, която ще привлече вниманието на всички. Цветните сандали имат спортна оформена стелка, която ще се погрижи за целодневния комфорт при носенето им. Те ще ви гарантират стил и удовлетворение.

Цена към момента на прегледа: 90 лв

Мъжки чехли в черно-зелена цветова комбинация

Джентълмени, дразни ли ви търсенето и търсенето на обувки? Нуждаете ли се от удобни чехли, които да използвате у дома или навън? Търсите ли чехли, които ще ви служат повече от един сезон? Тогава ги имате тук. Мъжките спортни чехли с модерен и непреходен дизайн ще зарадват всеки мъж. И най-важното е, че те ще изпълнят основното си предназначение. Те ще ви осигурят комфортна разходка.

Цена към момента на прегледа: 21 лв

Мъжки сиви чехли FILA с велкро

Джентълмени, търсите ли качествени, удобни и модерни чехли? Модел, който ще ви служи не само за един сезон? И които ще използвате не само през летния сезон? Тогава ще останете доволни от този продукт. Това е сигурен залог. Любов от първа стъпка.

Цена към момента на прегледа: 40 лв

Мъжки кожени джапанки Wojas

Луксозни мъжки джапанки с удобни кожени каишки.

Цена към момента на прегледа: 64 лв

Модерни мъжки джапанки Big Star

Мъжките джапанки Big Star са модерни, неподвластни на времето, висококачествени и много удобни. Те ще подчертаят летния ви тоалет. Можете да ги носите и у дома или на почивка като чехли. Те не могат да липсват в багажа ви за пътуване по време на почивка. Те са изработени от висококачествен, издръжлив и удобен материал.

Цена към момента на прегледа: 29,99 лв

Мъжки чорапи с впечатляващ дизайн

Мъжките чорапи с впечатляващ дизайн в бяло и черно предлагат комфорт. Могат да се носят у дома или навън. Те са висококачествени и удобни за носене.

Цена към момента на прегледа: 64 лв

Мъжки цветни джапанки QUIKSILVER

Джентълмени, излезте в топлото време с подходящите обувки. Дами, ако искате да подарите на колегата си качествени и модерни обувки за лятото или почивката, заложете на тези стилни джапанки.

Цена към момента на прегледа: 30 лв

Мъжки домашни обувки в модерен кариран модел

Тези домашни чехли Jeva ви осигуряват оптимален комфорт, мекота и топлина от естествен материал (100% вълна). Произведено във Франция.

Цена към момента на прегледа: 38 лв

Модерни мъжки чорапи от еко кожа

Удобни и непреходни мъжки обувки, които ще ви направят най-добрата услуга през пролетния и летния сезон. Господа, тези модерни слип-фони не могат да липсват в гардероба ви с обувки. Ще ги оцените по много причини и те определено не са едносезонно занимание

Цена към момента на прегледа: 48 лв

Модерни мъжки летни чехли Nike

Nike Benassi са гумени чехли, които няма да ви накарат да се откажете от тази марка дори в знойните летни дни. Удобни мъжки чехли за лятото, за водата, но и като практични летни домашни обувки.

Цена към момента на прегледа: 72 лв

Класически клошар с печат Crocs v army стил

Класическите обувки Crocs Camo Clogs в модерен армейски стил са изработени от висококачествен и издръжлив материал. Обувките с типичен дизайн са удобни, комфортни и леки за крака.

Цена към момента на прегледа: 68 лв

Мъжко качество crocs Coqui Kenso

Любим и порицаван. Тук обаче ви предлагаме един уникален дизайн, който определено ще ви хареса. Джентълмени, влезте, като си вземете тези сандали. В гардероба ви с обувки не бива да липсва поне един чифт крокс.

Цена към момента на прегледа: 41 лв

Сини мъжки чехли SALOMON

Мъжките чехли Salomon са изработени от много удобен и висококачествен материал. Благодарение на това те перфектно придържат крака и правят ходенето удобно. Модерните мъжки чехли в синьо са подходящи за всекидневно носене.

Цена към момента на прегледа: 88 лв