Летни сандали и чехли

Ефирните сандали и леките чехли са неразривно свързани с лятото. В края на краищата защо да измъчваме краката си в затворени и течащи обувки, когато можем да ги оставим да дишат свободно в удобни сандали и чехли. Тези обувки са и изключително практични и могат да допълнят с вкус летния тоалет. Той е идеален за малки деца, мъже и жени от всички възрасти.

Широката и цветна гама от сандали и чехли дава възможност на всеки да избира и не го ограничава по никакъв начин. Така че независимо дали предпочитате минималистичния вид на сандалите с тънки каишки, или предпочитате по-едри летни обувки, вярваме, че със сигурност ще намерите избор. Дори жените, които предпочитат високите токчета, могат да изберат алтернативата на сандали на удобен клин. Те ще направят краката ви неустоими, а вие ще се чувствате уверени и стабилни на тях. През знойното лято сандалите и чехлите са просто незаменими. Модерната им концепция ще ви осигури не само изключителен комфорт, но и красив външен вид, от който не трябва да се отказвате.

Мъжки кожени чехли JOSEF SEIBEL

Джентълмени, имате ли нужда от качествени обувки за сезона пролет/лято? Предпочитате ли непреходния дизайн? Предпочитате ли качеството по отношение на материала? Тогава тези обувки тип “слип” са идеални за вас.

Цена към момента на прегледа: 127 лв

Дамски черни кожени сандали балерини с пълни пръсти

Дамските черни кожени сандали с цял ток са необичайна разновидност на обувките в стил балерина. Ще оцените модерната им кройка особено през горещите летни дни. При производството им е използвана еко кожа, така че те са не само стилни, но и екологични. Имат регулируем колан с катарама, за да осигурят сигурно прилягане, а меката стелка от екокожа гарантира максимален комфорт.

Цена към момента на прегледа: 34 лв

Сини мъжки летни чехли за басейн Nike

Лятото е тук и е време да отидете до басейна! Ако търсите чехли за басейн, няма да сбъркате със сините мъжки летни чехли Nike. Тези класически чехли за басейн са проектирани така, че да осигуряват перфектната комбинация от стил, комфорт и издръжливост. Елегантният син дизайн се съчетава чудесно с всяко облекло край басейна, а логото на Nike придава спортен стил, който със сигурност ще привлече погледите.

Цена към момента на прегледа: 90 лв

Дамски чехли с черен клин

Искате ли хубави чехли за лятото или за топлото време? Искате ли да си купите чехли като обувки, които да носите на работа? Удобството и непреходността ли са вашата идея? Тогава този модел ви допада и отговаря на вашите предпочитания. Той добавя височина, но същевременно предлага комфорт.

Цена към момента на прегледа: 38 лв

Мъжки летни сандали на открито CCC

Джентълмени, излезте в лятното време с подходящите обувки. Предприемете пътуване с качествени обувки. Бъдете стилни с тези сандали. Практични, модерни, непреходни и изключително удобни сандали за всекидневието. Мъжките сандали Lanetti в черно са толкова подходящи за всяко облекло по отношение на цвят и модел. Мъжете ще оценят и факта, че по тях не се виждат веднага никакви петна и замърсявания. Накратко, един практичен цвят за съвременния мъж.

Цена към момента на прегледа: 69 лв

Розови гумени чехли за момичета Kangaroo

Представете си радостта на лицето на вашето момиченце, когато обуе новите си любими летни обувки: розовите гумени чорапи за момичета Kangaroo! Тази очарователна модерна обувка е не само забавна за носене, но и предлага изключително качество и издръжливост благодарение на качествения си материал. При правилна грижа тези обувки ще издържат по-дълго и ще осигурят на детето ви безброй дни на забавление на слънце. Като родител знаете колко е важно да намерите идеалните летни обувки за детето си.

Цена към момента на прегледа: 56 лв

Дамски бежово-златисти кожени сандали с велкро

Ако търсите стилни и удобни сандали, които да ви отведат през летните месеци, тогава не търсете повече от тези бежови и златисти дамски сандали от естествена кожа с велкро. Те притежават всичко, от което се нуждаете, за да се чувствате страхотно през целия ден. С трите велкро каишки можете лесно да ги регулирате според точния размер на стъпалото си, като гарантирате, че всеки път ще ви прилягат перфектно.

Цена към момента на прегледа: 50 лв

Модерни и висококачествени Crocs с унисекс дизайн

Сандалите на Crocs. Спортните обувки са стилно решение за мъже и жени. Унисекс обувките са в модерна цветова гама с ефект на дъга, която ще привлече вниманието на всички. Цветните сандали имат спортна оформена стелка, която ще се погрижи за целодневния комфорт при носенето им. Те ще ви гарантират стил и удовлетворение.

Цена към момента на прегледа: 90 лв

Мъжки чехли в черно-зелена цветова комбинация

Джентълмени, дразни ли ви търсенето и търсенето на обувки? Нуждаете ли се от удобни чехли, които да използвате у дома или навън? Търсите ли чехли, които ще ви служат повече от един сезон? Тогава ги имате тук. Мъжките спортни чехли с модерен и непреходен дизайн ще зарадват всеки мъж. И най-важното е, че те ще изпълнят основното си предназначение. Те ще ви осигурят комфортна разходка.

Цена към момента на прегледа: 21 лв

Дамски сандали с клин Tommy Hilfiger

Изживейте живота на високо ниво. Тези обувки го правят лесно. Красивите сандали с клин са върхът. Благодарение на дизайна те не са едносезонна афера. Дамските клиновидни сандали Elena от Tommy Hilfiger са изискани, удобни, неподвластни на времето. Сандал, който предлага редица достойнства, които си струва да придобиете, ще оцените дори след няколко години.

Цена към момента на прегледа: 288,14 лв

Дамски сандали на корков клин с декоративно цвете

Лятото е точно зад ъгъла и какъв по-добър начин да влезете в сезона от тези стилни сандали? Тези дамски сандали с корков клин с декоративно цвете са идеалното допълнение към летния ви гардероб. Корковият клин не само добавя височина, но и осигурява стабилност и комфорт за целодневно носене. Декоративната апликация на цветя добавя нотка елегантност, което ги прави идеални за всеки повод – от небрежна разходка по плажа до вечерно излизане в града.

Цена към момента на прегледа: 53 лв

Бели сандали с клин Tommy Hilfiger

Сандалите с клин Shimmery Ribbon от Tommy Hilfiger са модерни, непреходни и удобни. Те са изработени от висококачествен и приятен материал. Закопчават се с катарама.

Цена към момента на прегледа: 191,24 лв

Дамски кожени сандали на платформа JOSEF SEIBEL с цял пръст

JOSEF SEIBEL кожените сандали на платформа с цял ток са очевидният избор за лятото. Тези бежови сандали от естествена кожа имат вътрешна страна, подплатена с издръжлив, но удобен материал за допълнителен комфорт. Меката стелка от еко кожа краката ви със сигурност ще оценят по време на ежедневното носене.

Цена към момента на прегледа: 162 лв

Удобни детски джапанки с принт

Ако искате да купите на децата си джапанки, то определено тези. Защо? Те имат редица предимства, заради които си заслужава да ги придобиете. Детските джапанки Aress ARNOLD привличат вниманието от пръв поглед само с дизайна си. Те ще привлекат вниманието на детето. Те са модерни, неподвластни на времето.

Цена към момента на прегледа: 7,90 лв

Оригинални модерни крокс за жени

Сандали на Crocs. LiteRide Clog в синьо е издържан в градски стил. Сандалите на Crocs са с LiteRide™ пяна, чиято основна функция е комфортът по време на ежедневното носене. Цлогът е с перфорирана горна част за висока степен на циркулация на въздуха по време на носене.

Цена към момента на прегледа: 110 лв

Стилни дамски сандали с каишки

Тъмносините дамски сандали с клин пленяват с модерна и непреходна визия. Очарованието е подсилено от впечатляващата комбинация от текстилен материал и еко кожа. Дамските сандали предлагат комфорт.

Цена към момента на прегледа: 23 лв

Детски чехли Aqua-Speed

Детските чехли за басейн Aqua-Speed са изработени от мек, лек и устойчив на износване материал EVA. Те имат удобна вътрешна повърхност и нехлъзгаща се подметка. Каишката на петата предпазва крака от подхлъзване. Чехлите съдържат отвори, които осигуряват вентилация и позволяват на водата да се оттича от обувката.

Цена към момента на прегледа: 15 лв

Черни детски сандали Puma Softride

Удобни летни детски обувки от популярната марка Puma.

Цена към момента на прегледа: 95 лв

Модерни летни дамски сандали с еластични каишки

Летните сандали с катарама на RAINBOW ще ви харесат благодарение на широките каишки, които прилягат на крака. В същото време високо еластичният материал се адаптира към формата на стъпалото. С декоративната катарама може да се регулира обемът. Идеален вариант за съчетаване с дънки, панталони и поли от летни материи.

Цена към момента на прегледа: 31 лв

Кафяви сандали с каишки Lanetti

Наслаждавате ли се на удобни и вечни обувки? Не обичате ли да купувате и избирате подходящи обувки? Имате нужда от удобни и качествени сандали? Тогава този модел ще ви допадне.

Цена към момента на прегледа: 55 лв

Златни дамски чехли за комфорт

Искате ли да добавите интересен модел към колекцията си от обувки? Искате ли обувки за лятото, които да носите по много поводи? Харесвате ли модерни и непреходни модели? Предпочитате ли удобни обувки? Тогава тези модерни чехли ви очакват.

Цена към момента на прегледа: 28 лв

Елегантни дамски сандали от естествена кожа

Искате ли качествени обувки? Търсите подходящ модел за сезона пролет/лято? Искате ли сандали, които можете да използвате и като качествени обувки за работа? Предпочитате ли непреходни обувки с универсално приложение? Липсват ли ви сандали с удобен ток? Тогава тези кожени сандали са очевиден избор.

Цена към момента на прегледа: 74 лв

Неплъзгащи се удобни мъжки чехли

Чорапи за защита на краката в басейна. Революционният дизайн на модела с технологията Grip+ осигурява максимално сцепление дори върху мокра настилка. Неплъзгащи се, хипоалергенни и много удобни чехли.

Цена към момента на прегледа: 24 лв

Модерни мъжки сандали от естествена кожа Rieker

Предпочитате ли качествени обувки? Предпочитате ли вечни обувки? Търсите ли подходящ модел за лятото? Тогава заложете на тези сандали. Те се отличават с отлични характеристики.

Цена към момента на прегледа: 174 лв

1 2 3 5