Коркови чехли и сандали

Корковите чехли и сандали със сигурност могат да бъдат включени към обувките за здраве. Ортопедичните обувки се препоръчват заради своите предимства, които осигуряват максимален комфорт на натоварените ни крака. Особено ако имате проблеми като плоско стъпало или буниони, корковите чехли и сандали определено ще ви допаднат.

Ергономично оформената стелка спомага за правилния свод на стъпалото, а ниската пета или клин осигуряват безопасност без излишен риск от изкълчване. Освен това чехлите и сандалите са изработени от висококачествен естествен корк в комбинация с естествена кожа. Това ги прави много леки и изключително удобни. Изолиращите свойства на корка отлично предпазват краката от топлина и студ. Кожената стелка гарантира перфектно абсорбиране на потта. Краката ви винаги ще бъдат сухи и удобни. Можете да ги използвате за целодневно носене у дома или на открито. Това зависи от вас. Но никога не можете да сгрешите с коркови чехли или сандали.

Дамски чехли с черен клин

Искате ли хубави чехли за лятото или за топлото време? Искате ли да си купите чехли като обувки, които да носите на работа? Удобството и непреходността ли са вашата идея? Тогава този модел ви допада и отговаря на вашите предпочитания. Той добавя височина, но същевременно предлага комфорт.

Цена към момента на прегледа: 38 лв

Сандали с каишки на по-висок клин

Модерни сандали с клин и забележителни каишки. Тези модерни сандали гарантирано привличат погледите и могат да се комбинират перфектно с много тоалети.

Цена към момента на прегледа: 56 лв

Стилни дамски сандали с платформа

Модерните сандали с платформа са уникални и удобни. Отличителните белези на тези актуални сандали на платформа RAINBOW са 7-сантиметровият ток и моделът от ликра на подметката. Освен това обувката е с широки едноцветни каишки. Сандалите се закопчават с катарама на петата и така прилягат идеално

Цена към момента на прегледа: 42 лв

Дамски кожени чехли на висока платформа EMMA Обувки

Връх във военен стил. Чехлите с висока платформа имат красива анатомично оформена стелка, върху която ще се чувствате като на облак. Те поддържат крака в оптимална форма и разпределят натоварването равномерно. Благодарение на анатомичната кожена стелка обувките не само ще ви стоят прекрасно

Цена към момента на прегледа: 120 лв

Златни дамски здравни чехли от кожа EMMA Обувки

Вкъщи и в града – златистите кожени здравни чехли на EMMA Shoes са перфектният избор за всяка ситуация. Те са удобни, практични и стилни! По този начин те изпълняват всички аспекти на мечтаните дамски обувки за лятото. Освен това те имат положителен ефект върху здравето ви

Цена към момента на прегледа: 88 лв

Удобни коркови чорапи Walkmaxx Trend

Насладете се на несравним комфорт с корковите чорапи Walkmaxx Trend! Удобни, модерни и функционални, с позната, заоблена подметка за отлична опора и безопасност при ходене. Край на болката, умората и подуването на краката след дълъг ден.

Цена към момента на прегледа: 104 лв