Кожени чехли и джапанки

Мъжки кожени чехли JOSEF SEIBEL

Джентълмени, имате ли нужда от качествени обувки за сезона пролет/лято? Предпочитате ли непреходния дизайн? Предпочитате ли качеството по отношение на материала? Тогава тези обувки тип “слип” са идеални за вас.

Цена към момента на прегледа: 127 лв

Мъжки кожени джапанки Wojas

Луксозни мъжки джапанки с удобни кожени каишки.

Цена към момента на прегледа: 64 лв

Дамски кожени чехли на висока платформа EMMA Обувки

Връх във военен стил. Чехлите с висока платформа имат красива анатомично оформена стелка, върху която ще се чувствате като на облак. Те поддържат крака в оптимална форма и разпределят натоварването равномерно. Благодарение на анатомичната кожена стелка обувките не само ще ви стоят прекрасно

Цена към момента на прегледа: 120 лв

Модерни летни чехли от кожа

Стъпете в новия ден с правилния крак в правилната обувка. Тук е елегантният модел. Дамски чехли, които блестят с цветове, разкрасяват облеклото ви и осигуряват максимален комфорт. Благодарение на материала те са много удобни и ще ви служат само по най-добрия начин. Те се отличават със своя дизайн и издръжливост.

Цена към момента на прегледа: 56 лв

Златни дамски здравни чехли от кожа EMMA Обувки

Вкъщи и в града – златистите кожени здравни чехли на EMMA Shoes са перфектният избор за всяка ситуация. Те са удобни, практични и стилни! По този начин те изпълняват всички аспекти на мечтаните дамски обувки за лятото. Освен това те имат положителен ефект върху здравето ви

Цена към момента на прегледа: 88 лв

Елегантни дамски чехли от естествена кожа

Елегантните дамски чехли Gino Rossi в бяло осигуряват комфорт. Те са покрити с кожа. Качествените вечни дамски чехли на по-нисък ток са подходящи както за ежедневни, така и за по-официални поводи.

Цена към момента на прегледа: 137 лв

Стилни дамски сандали с ток

Дами, харесвате ли обувки, които можете да носите както на работа, така и на театър или вечерно парти? Предпочитате ли вечни обувки? Тогава в гардероба ви с обувки не трябва да липсват тези красиви сандали с ток. Те ще добавят височина и увереност.

Цена към момента на прегледа: 32 лв