Каучукови чехли и пантофи

Каучуковите чехли и пантофи са широко търсени обувки заради минималното си тегло и лесната поддръжка. В същото време ниската покупна цена е много привлекателна за широката общественост. Гумените обувки прилягат добре на краката ви и осигуряват удобна крачка. Те са подходящи обувки, особено за лятото, поради своята дишаемост. Чехлите могат да се използват у дома, но могат да намерят приложение и на работното място или в обществото. Със сигурност няма защо да се срамувате да ги носите на градинско парти или барбекю.

Дамските чехли и пантофи се изработват и на модерен клин или с елегантен ток. Изборът на вида зависи от вашия вкус и нужди. Каучуковите чехли са добър избор както за деца, така и за възрастни. Цветовата гама ви позволява да комбинирате обувките с гардероба си по подходящ начин. Те напълно потвърждават поговорката, че в простотата има елегантност и красота. Затова не се колебайте да ги купувате твърде дълго.

Сини мъжки летни чехли за басейн Nike

Лятото е тук и е време да отидете до басейна! Ако търсите чехли за басейн, няма да сбъркате със сините мъжки летни чехли Nike. Тези класически чехли за басейн са проектирани така, че да осигуряват перфектната комбинация от стил, комфорт и издръжливост. Елегантният син дизайн се съчетава чудесно с всяко облекло край басейна, а логото на Nike придава спортен стил, който със сигурност ще привлече погледите.

Цена към момента на прегледа: 90 лв

Розови гумени чехли за момичета Kangaroo

Представете си радостта на лицето на вашето момиченце, когато обуе новите си любими летни обувки: розовите гумени чорапи за момичета Kangaroo! Тази очарователна модерна обувка е не само забавна за носене, но и предлага изключително качество и издръжливост благодарение на качествения си материал. При правилна грижа тези обувки ще издържат по-дълго и ще осигурят на детето ви безброй дни на забавление на слънце. Като родител знаете колко е важно да намерите идеалните летни обувки за детето си.

Цена към момента на прегледа: 56 лв

Модерни и висококачествени Crocs с унисекс дизайн

Сандалите на Crocs. Спортните обувки са стилно решение за мъже и жени. Унисекс обувките са в модерна цветова гама с ефект на дъга, която ще привлече вниманието на всички. Цветните сандали имат спортна оформена стелка, която ще се погрижи за целодневния комфорт при носенето им. Те ще ви гарантират стил и удовлетворение.

Цена към момента на прегледа: 90 лв

Мъжки чехли в черно-зелена цветова комбинация

Джентълмени, дразни ли ви търсенето и търсенето на обувки? Нуждаете ли се от удобни чехли, които да използвате у дома или навън? Търсите ли чехли, които ще ви служат повече от един сезон? Тогава ги имате тук. Мъжките спортни чехли с модерен и непреходен дизайн ще зарадват всеки мъж. И най-важното е, че те ще изпълнят основното си предназначение. Те ще ви осигурят комфортна разходка.

Цена към момента на прегледа: 21 лв

Детски чехли Aqua-Speed

Детските чехли за басейн Aqua-Speed са изработени от мек, лек и устойчив на износване материал EVA. Те имат удобна вътрешна повърхност и нехлъзгаща се подметка. Каишката на петата предпазва крака от подхлъзване. Чехлите съдържат отвори, които осигуряват вентилация и позволяват на водата да се оттича от обувката.

Цена към момента на прегледа: 15 лв

Неплъзгащи се удобни мъжки чехли

Чорапи за защита на краката в басейна. Революционният дизайн на модела с технологията Grip+ осигурява максимално сцепление дори върху мокра настилка. Неплъзгащи се, хипоалергенни и много удобни чехли.

Цена към момента на прегледа: 24 лв

Дамски сандали Puma с катарама

Опростено, но оригинално. Точно такива са модните сандали Puma. Те заслепяват с външния си вид. Те ще ви спечелят функционално. Ще ги оцените по много причини. Те ще съживят гардероба ви с обувки и ще освежат не само летния ви тоалет.

Цена към момента на прегледа: 33 лв

Удобни джапанки за жени Loap

Дамските джапанки Loap JAIL имат стелка от мемори пяна, която лесно се адаптира към крака ви, така че дори целодневното носене ще бъде удобно. Подметката е изработена от лек материал от EVA пяна, който е много удобен, абсорбира удара при стъпване и плува. Подходящ е не само за вода, но и за ежедневно носене.

Цена към момента на прегледа: 12,90 лв

Детски водоустойчиви маратонки STAR

Децата растат като вода, така че не е чудно, че се налага да купувате нови обувки. Ако искате качество, удобство и многостранна употреба, тогава определено си вземете тези практични маратонки.

Цена към момента на прегледа: 36 лв

Детски сандали за басейн Aqua-Speed

Трябва да се внимава за безопасността на децата. Както и изборът на подходящи обувки за децата. Тук ще намерите висококачествени, модерни и много практични детски обувки за басейн. Въпреки това можете да ги използвате през цялата година. Благодарение на дизайна те пасват идеално.

Цена към момента на прегледа: 15 лв

Удобни мъжки джапанки с модерен дизайн

Мъжките джапанки с модерен дизайн в многоцветен десен предлагат комфорт. Те пасват идеално и изглеждат добре на крака. Те са подходящи не само за вода. Те подчертават лятното облекло.

Цена към момента на прегледа: 9 лв

Модерни мъжки джапанки Big Star

Мъжките джапанки Big Star са модерни, неподвластни на времето, висококачествени и много удобни. Те ще подчертаят летния ви тоалет. Можете да ги носите и у дома или на почивка като чехли. Те не могат да липсват в багажа ви за пътуване по време на почивка. Те са изработени от висококачествен, издръжлив и удобен материал.

Цена към момента на прегледа: 29,99 лв

Дамски джапанки в черно и златно

Незаменима лятна обувка, която може да се използва ефективно и през годината. Тук е с модерен дизайн, който ще се съчетае със стилното ви лятно облекло. Всички ще се влюбят в тези джапанки. Те просто не могат да липсват в тоалета ви.

Цена към момента на прегледа: 23 лв

Детски чехли Puma с унисекс дизайн

Детските чехли Puma са изработени от висококачествен и издръжлив материал. Те са леки, дишащи и удобни за крака. Подходящи са за ежедневно носене и като обувки за вода.

Цена към момента на прегледа: 33 лв

Мъжки цветни джапанки QUIKSILVER

Джентълмени, излезте в топлото време с подходящите обувки. Дами, ако искате да подарите на колегата си качествени и модерни обувки за лятото или почивката, заложете на тези стилни джапанки.

Цена към момента на прегледа: 30 лв

Детски спортни сандали NIKE

От малки момиченца се иска да бъдат харесвани и да бъдат момиче за шоу. Зарадвайте дъщеря си или внучката си с практични, качествени и модерни обувки. Красивите сандали Nike в розово ще ви направят щастливи.

Цена към момента на прегледа: 77 лв

Детски обувки с атрактивен дизайн

Детски обувки Little Frog. Станете и вие герой на Coqui, нещата ще се случат, след като ги сложите. Леки и удобни, те прилягат идеално благодарение на еластичната каишка на петата. Неплъзгащ се материал CoquiAir. Дизайн от Coqui.

Цена към момента на прегледа: 40 лв

Детски гумени чехли с весел принт

Необходими са ви чехли за вашето малко дете? След това вярвайте, че те ще се харесат и ще привлекат вниманието на детето дотолкова, че то ще пожелае да ги има на крака си. Вече не трябва да гоните малкото си дете, за да го предпазите от тичане босо. Тези Черпаци са подходящи не само за лятото, но имат много по-широк спектър от приложения, които всеки родител ще оцени.

Цена към момента на прегледа: 12 лв

Жълти детски чорапи CROCS Mimoni

Светът на Mimoň видя бял свят преди няколко години. Оттогава те са много популярни сред децата и малките жълти герои се появяват почти навсякъде. На детски дрехи, спално бельо и дори на обувки. Доказателство за това са тези практични чорапи за момичета

Цена към момента на прегледа: 70 лв

Модерни мъжки летни чехли Nike

Nike Benassi са гумени чехли, които няма да ви накарат да се откажете от тази марка дори в знойните летни дни. Удобни мъжки чехли за лятото, за водата, но и като практични летни домашни обувки.

Цена към момента на прегледа: 72 лв

Дамски джапанки с оригинален дизайн

Освежете гардероба си за обувки с уникална лятна обувка. Той ще ви впечатли от пръв поглед с оригиналния си дизайн и красив цвят. Цвят, който подхожда на всеки и е един от най-модерните и популярни. Обувки, които практически не можете да свалите от краката си през лятото.

Цена към момента на прегледа: 10 лв

Дамски джапанки в модерен плетен стил

Дами, ясно е, че никога не можете да имате достатъчно красиви и удобни обувки. А незаменимите са определено джапанките. Те са подходящи не само за носене през лятото, но имат много по-широк спектър от приложения. А сигурният залог са джапанките с класически дизайн. Не можете да пропуснете този модел.

Цена към момента на прегледа: 11 лв

Класически клошар с печат Crocs v army стил

Класическите обувки Crocs Camo Clogs в модерен армейски стил са изработени от висококачествен и издръжлив материал. Обувките с типичен дизайн са удобни, комфортни и леки за крака.

Цена към момента на прегледа: 68 лв

Мъжко качество crocs Coqui Kenso

Любим и порицаван. Тук обаче ви предлагаме един уникален дизайн, който определено ще ви хареса. Джентълмени, влезте, като си вземете тези сандали. В гардероба ви с обувки не бива да липсва поне един чифт крокс.

Цена към момента на прегледа: 41 лв

1 2