Евтини сандали и чехли

Дамски черни кожени сандали балерини с пълни пръсти

Дамските черни кожени сандали с цял ток са необичайна разновидност на обувките в стил балерина. Ще оцените модерната им кройка особено през горещите летни дни. При производството им е използвана еко кожа, така че те са не само стилни, но и екологични. Имат регулируем колан с катарама, за да осигурят сигурно прилягане, а меката стелка от екокожа гарантира максимален комфорт.

Цена към момента на прегледа: 34 лв

Дамски чехли с черен клин

Искате ли хубави чехли за лятото или за топлото време? Искате ли да си купите чехли като обувки, които да носите на работа? Удобството и непреходността ли са вашата идея? Тогава този модел ви допада и отговаря на вашите предпочитания. Той добавя височина, но същевременно предлага комфорт.

Цена към момента на прегледа: 38 лв

Мъжки чехли в черно-зелена цветова комбинация

Джентълмени, дразни ли ви търсенето и търсенето на обувки? Нуждаете ли се от удобни чехли, които да използвате у дома или навън? Търсите ли чехли, които ще ви служат повече от един сезон? Тогава ги имате тук. Мъжките спортни чехли с модерен и непреходен дизайн ще зарадват всеки мъж. И най-важното е, че те ще изпълнят основното си предназначение. Те ще ви осигурят комфортна разходка.

Цена към момента на прегледа: 21 лв

Удобни детски джапанки с принт

Ако искате да купите на децата си джапанки, то определено тези. Защо? Те имат редица предимства, заради които си заслужава да ги придобиете. Детските джапанки Aress ARNOLD привличат вниманието от пръв поглед само с дизайна си. Те ще привлекат вниманието на детето. Те са модерни, неподвластни на времето.

Цена към момента на прегледа: 7,90 лв

Стилни дамски сандали с каишки

Тъмносините дамски сандали с клин пленяват с модерна и непреходна визия. Очарованието е подсилено от впечатляващата комбинация от текстилен материал и еко кожа. Дамските сандали предлагат комфорт.

Цена към момента на прегледа: 23 лв

Детски чехли Aqua-Speed

Детските чехли за басейн Aqua-Speed са изработени от мек, лек и устойчив на износване материал EVA. Те имат удобна вътрешна повърхност и нехлъзгаща се подметка. Каишката на петата предпазва крака от подхлъзване. Чехлите съдържат отвори, които осигуряват вентилация и позволяват на водата да се оттича от обувката.

Цена към момента на прегледа: 15 лв

Модерни летни дамски сандали с еластични каишки

Летните сандали с катарама на RAINBOW ще ви харесат благодарение на широките каишки, които прилягат на крака. В същото време високо еластичният материал се адаптира към формата на стъпалото. С декоративната катарама може да се регулира обемът. Идеален вариант за съчетаване с дънки, панталони и поли от летни материи.

Цена към момента на прегледа: 31 лв

Златни дамски чехли за комфорт

Искате ли да добавите интересен модел към колекцията си от обувки? Искате ли обувки за лятото, които да носите по много поводи? Харесвате ли модерни и непреходни модели? Предпочитате ли удобни обувки? Тогава тези модерни чехли ви очакват.

Цена към момента на прегледа: 28 лв

Неплъзгащи се удобни мъжки чехли

Чорапи за защита на краката в басейна. Революционният дизайн на модела с технологията Grip+ осигурява максимално сцепление дори върху мокра настилка. Неплъзгащи се, хипоалергенни и много удобни чехли.

Цена към момента на прегледа: 24 лв

Мъжки сандали с кожена каишка

Мъжките сандали Lasocki с модерен дизайн са изработени от висококачествен и удобен материал. Тя е от естествена кожа. Сандалите с каишки в син цвят осигуряват комфорт и са подходящи за всекидневно носене.

Цена към момента на прегледа: 79 лв

Дамски джапанки с удобен дизайн

Дамските джапанки в черно са модерни и максимално удобни. Благодарение на материала и широката каишка те осигуряват комфорт през целия ден. Те са стилни и подходящи за всекидневно носене.

Цена към момента на прегледа: 38 лв

Мъжки сиви чехли FILA с велкро

Джентълмени, търсите ли качествени, удобни и модерни чехли? Модел, който ще ви служи не само за един сезон? И които ще използвате не само през летния сезон? Тогава ще останете доволни от този продукт. Това е сигурен залог. Любов от първа стъпка.

Цена към момента на прегледа: 40 лв

Летни сандали от черен велур на висок клин

Искате ли обувки, които ще ви позволят да увеличите ръста си с няколко сантиметра и в същото време ще ви бъдат удобни? В такъв случай заложете на тези черни велурени сандали с клин, които винаги ще ви съпътстват в пълен комфорт, когато изпълнявате задачи в града или тичате до автобуса.

Цена към момента на прегледа: 45 лв

Комфортни джапанки за жени Alpine Pro

Обувки, които принадлежат не само на лятото. Той е изключително удобен, модерен, неподвластен на времето. Тук тя впечатлява от пръв поглед и с цветовата комбинация. Качествени джапанки, които всеки ще оцени. Те ще ви зарадват както с дизайна, така и с цената си.

Цена към момента на прегледа: 18,90 лв

Дамски сандали Puma с катарама

Опростено, но оригинално. Точно такива са модните сандали Puma. Те заслепяват с външния си вид. Те ще ви спечелят функционално. Ще ги оцените по много причини. Те ще съживят гардероба ви с обувки и ще освежат не само летния ви тоалет.

Цена към момента на прегледа: 33 лв

Удобни джапанки за жени Loap

Дамските джапанки Loap JAIL имат стелка от мемори пяна, която лесно се адаптира към крака ви, така че дори целодневното носене ще бъде удобно. Подметката е изработена от лек материал от EVA пяна, който е много удобен, абсорбира удара при стъпване и плува. Подходящ е не само за вода, но и за ежедневно носене.

Цена към момента на прегледа: 12,90 лв

Детски водоустойчиви маратонки STAR

Децата растат като вода, така че не е чудно, че се налага да купувате нови обувки. Ако искате качество, удобство и многостранна употреба, тогава определено си вземете тези практични маратонки.

Цена към момента на прегледа: 36 лв

Детски сандали за басейн Aqua-Speed

Трябва да се внимава за безопасността на децата. Както и изборът на подходящи обувки за децата. Тук ще намерите висококачествени, модерни и много практични детски обувки за басейн. Въпреки това можете да ги използвате през цялата година. Благодарение на дизайна те пасват идеално.

Цена към момента на прегледа: 15 лв

Удобни мъжки джапанки с модерен дизайн

Мъжките джапанки с модерен дизайн в многоцветен десен предлагат комфорт. Те пасват идеално и изглеждат добре на крака. Те са подходящи не само за вода. Те подчертават лятното облекло.

Цена към момента на прегледа: 9 лв

Модерни мъжки джапанки Quiksilver

Мъжките джапанки Quiksilver имат подметка с шарка Hydrobound и опора за свода за отлично сцепление и вентилация. Гумена подметка с подложка за поддържане на свода. Широка каишка.

Цена към момента на прегледа: 47 лв

Удобни детски джапанки Aress

Детските джапанки Aress ARION са подходящи за всекидневно носене през летните месеци. Подметката е изработена от пяна EVA с двойна плътност, която отговаря на изискванията за по-издръжлива подметка и в същото време за мека междинна подметка. Задната част на каишката на подбедрицата е облепена с плат за по-голямо удобство.

Цена към момента на прегледа: 4 лв

Модерни дамски джапанки, изработени от качествена еко кожа

Кеси Peggie са модерни, непреходни и удобни джапанки. Те са изработени от висококачествена еко кожа. Те са съживени със сребърна украса и плетена каишка.

Цена към момента на прегледа: 14 лв

Стилни дамски сандали с платформа

Модерните сандали с платформа са уникални и удобни. Отличителните белези на тези актуални сандали на платформа RAINBOW са 7-сантиметровият ток и моделът от ликра на подметката. Освен това обувката е с широки едноцветни каишки. Сандалите се закопчават с катарама на петата и така прилягат идеално

Цена към момента на прегледа: 42 лв

Младежки сандали с велкро каишка

Преди вас отново стои въпросът за избор на подходящи летни обувки за вашето дете? Нуждае ли се вашето дете от нови сандали? Искате ли качествени обувки, които детето ви естествено ще хареса? Тогава можете да разчитате на този хубав, модерен и качествен модел.

Цена към момента на прегледа: 12,90 лв

1 2 3