Джапанки и чехли Quiksilver

Модерни мъжки джапанки Quiksilver

Мъжките джапанки Quiksilver имат подметка с шарка Hydrobound и опора за свода за отлично сцепление и вентилация. Гумена подметка с подложка за поддържане на свода. Широка каишка.

Цена към момента на прегледа: 47 лв

Мъжки цветни джапанки QUIKSILVER

Джентълмени, излезте в топлото време с подходящите обувки. Дами, ако искате да подарите на колегата си качествени и модерни обувки за лятото или почивката, заложете на тези стилни джапанки.

Цена към момента на прегледа: 30 лв

Мослите ли да купите детски обувки за лятото? Имате нужда от качествени детски обувки за празниците? Посещавате ли обществени плувни басейни с децата си? Харесвате ли практични обувки с универсална употреба и унисекс дизайн? Тогава непременно купете на вашето мъниче тези модерни джапанки. Детски джапанки Атрактивният дизайн на Quiksilver се отличава с гъвкавост, качествен материал и прецизна изработка. Модерни, практични и висококачествени, тези детски джапанки са подходящи за всекидневно носене, но също така са подходяща обувка за море или вода. В обществените плувни басейни и общите душове те предпазват от риск от кожни заболявания. В морето те осигуряват защита срещу водни животни или други капани. Джапанките в черно са оживени от детайли в синьо и бяло. Обувките, които са безсмъртни, се отличават с качествен материал. Той е лек, издръжлив и гъвкав. Удобното и безопасно ходене на детето се улеснява от нехлъзгащата се подметка. Джапанките са подходящи както за момичета, така и за момчета.

Мослите ли да купите детски обувки за лятото? Имате нужда от качествени детски обувки за празниците? Посещавате ли обществени плувни басейни с децата си? Харесвате ли практични обувки с универсална употреба и унисекс дизайн? Тогава непременно купете на вашето мъниче тези модерни джапанки.

Цена към момента на прегледа: 24 лв