Дамски чехли на танкетка

Дамски чехли с черен клин

Искате ли хубави чехли за лятото или за топлото време? Искате ли да си купите чехли като обувки, които да носите на работа? Удобството и непреходността ли са вашата идея? Тогава този модел ви допада и отговаря на вашите предпочитания. Той добавя височина, но същевременно предлага комфорт.

Цена към момента на прегледа: 38 лв

Дамски чорапи, украсени с метални шипове

Пресмятате ли модерни, непреходни и шикозни неща, на които можете да разчитате след няколко години? Тогава в гардероба ви с обувки не може да липсват тези прекрасни клиновидни чорапи от деним. С тях ще правите много разходки и в същото време те са гаранция за комфорт. Те ще ви придадат височина, увереност и привлекателност.

Цена към момента на прегледа: 37 лв

Модерни дамски чорапи CROCS

Подобрете лятото си. Наслаждавайте се на живота. Вземете чорапи, които са модни обувки, познати по целия свят. С течение на годините ботушите с чорапи не само се произвеждат навсякъде по света, но и техният стил и вид се променят, развиват и преместват

Цена към момента на прегледа: 133 лв

Дамски кожени чехли на висока платформа EMMA Обувки

Връх във военен стил. Чехлите с висока платформа имат красива анатомично оформена стелка, върху която ще се чувствате като на облак. Те поддържат крака в оптимална форма и разпределят натоварването равномерно. Благодарение на анатомичната кожена стелка обувките не само ще ви стоят прекрасно

Цена към момента на прегледа: 120 лв

Удобни коркови чорапи Walkmaxx Trend

Насладете се на несравним комфорт с корковите чорапи Walkmaxx Trend! Удобни, модерни и функционални, с позната, заоблена подметка за отлична опора и безопасност при ходене. Край на болката, умората и подуването на краката след дълъг ден.

Цена към момента на прегледа: 104 лв

Модерни дамски чехли на клиновиден ток

Искате летни обувки? Искате ли да си вземете такива, които да носите на работа и в града? Харесвате ли модерните елементи, които са и удобни? Тогава тези красиви чехли ще разкрасят гардероба ви с обувки и ще освежат летния ви тоалет.

Цена към момента на прегледа: 43 лв