Дамски сандали с декоративни кристали

Черни дамски сандали RIEKER, украсени с кристали

Сандали сандали RIEKER от синтетична кожа, имитираща набук, в черен цвят, украсени с кристали и изрезки в горната част. Петата е покрита със синтетичен материал. Омекотена вътрешна стелка. Пружинните каишки на глезена позволяват лесно обуване и перфектно прилягане към крака

Цена към момента на прегледа: 119 лв

Модерни дамски сандали от еко кожа

Дамските ниски сандали в бяло са изработени от приятен материал. Обувките имат метална декорация отпред, която допринася за оригиналността им. Модерните сандали с ниска каишка са подходящи за почти всеки тоалет.

Цена към момента на прегледа: 36 лв

Елегантни сандали не само за лятото

Елегантни сандали не само за летния сезон с впечатляваща сребърна украса отпред привличат погледа от пръв поглед. Модерните дамски сандали в червено са с широк 6 см ток. Този тип обувки са подходящи за лятото, но също така подчертават очарованието на тоалета за абитуриентски бал, танци, концерт и т.н.

Цена към момента на прегледа: 32 лв

Червени сандали на брокатена платформа

Това са удобни обувки, които се отличават с оригиналност? Тогава тези сандали са любов от пръв поглед, на която не може да се устои. Ще ги използвате в много случаи. Те ще подчертаят стила на облеклото ви.

Цена към момента на прегледа: 63 лв

Бежови еспадрили Jenny Fairy

Модерни летни дамски обувки на 4-сантиметрова платформа – имитация на плетиво на една кука.

Цена към момента на прегледа: 48 лв

Модерни еспадрили на платформа

Виолетови дамски еспадрили на платформа с модерен и непреходен дизайн. Закопчаване с катарама. Украсена със златни елементи. Удобство. Те изглеждат добре на крака.

Цена към момента на прегледа: 54 лв

Дамски чехли на платформа, украсени с мъниста

Дамските чехли на платформа с мъниста привличат вниманието от пръв поглед. Те се отличават със своя дизайн. Те предлагат комфорт. Подчертайте очарованието на тоалета. Прекрасен модел за пролетния и летния сезон.

Цена към момента на прегледа: 45 лв