Дамски сандали на ток

Сандалите с ток са много женствени и секси! Благодарение на това те принадлежат и винаги ще принадлежат към най-атрактивните дамски обувки. Те са идеални както през лятото за облекло за свободното време, така и за официално облекло по празнични поводи. Дамските сандали с ток изглеждат много елегантно и благородно.

Всяка жена трябва да притежава поне един чифт от тези атрактивни обувки. За предпочитане в черно, бяло или nude. Тези три неутрални цвята се съчетават най-добре с други дрехи. А кой стил сандали с ток да изберете? Най-универсалните сандали са с широка и малко по-ниска пета. Това прави обувките удобни за ходене, дори ако не сте свикнали с токчета. Сандалите с широк ток могат да се използват и за танци или за посещение на балове. През лятото ще откриете и сандали с клин, които изглеждат много добре както с къси панталони, така и с флорални рокли.

Дамски черни кожени сандали балерини с пълни пръсти

Дамските черни кожени сандали с цял ток са необичайна разновидност на обувките в стил балерина. Ще оцените модерната им кройка особено през горещите летни дни. При производството им е използвана еко кожа, така че те са не само стилни, но и екологични. Имат регулируем колан с катарама, за да осигурят сигурно прилягане, а меката стелка от екокожа гарантира максимален комфорт.

Цена към момента на прегледа: 34 лв

Бели сандали с клин Tommy Hilfiger

Сандалите с клин Shimmery Ribbon от Tommy Hilfiger са модерни, непреходни и удобни. Те са изработени от висококачествен и приятен материал. Закопчават се с катарама.

Цена към момента на прегледа: 191,24 лв

Елегантни дамски сандали от естествена кожа

Искате ли качествени обувки? Търсите подходящ модел за сезона пролет/лято? Искате ли сандали, които можете да използвате и като качествени обувки за работа? Предпочитате ли непреходни обувки с универсално приложение? Липсват ли ви сандали с удобен ток? Тогава тези кожени сандали са очевиден избор.

Цена към момента на прегледа: 74 лв

Черни дамски сандали RIEKER, украсени с кристали

Сандали сандали RIEKER от синтетична кожа, имитираща набук, в черен цвят, украсени с кристали и изрезки в горната част. Петата е покрита със синтетичен материал. Омекотена вътрешна стелка. Пружинните каишки на глезена позволяват лесно обуване и перфектно прилягане към крака

Цена към момента на прегледа: 119 лв

Летни сандали от черен велур на висок клин

Искате ли обувки, които ще ви позволят да увеличите ръста си с няколко сантиметра и в същото време ще ви бъдат удобни? В такъв случай заложете на тези черни велурени сандали с клин, които винаги ще ви съпътстват в пълен комфорт, когато изпълнявате задачи в града или тичате до автобуса.

Цена към момента на прегледа: 45 лв

Сандали с каишки на по-висок клин

Модерни сандали с клин и забележителни каишки. Тези модерни сандали гарантирано привличат погледите и могат да се комбинират перфектно с много тоалети.

Цена към момента на прегледа: 56 лв

Стилни дамски сандали с платформа

Модерните сандали с платформа са уникални и удобни. Отличителните белези на тези актуални сандали на платформа RAINBOW са 7-сантиметровият ток и моделът от ликра на подметката. Освен това обувката е с широки едноцветни каишки. Сандалите се закопчават с катарама на петата и така прилягат идеално

Цена към момента на прегледа: 42 лв

Елегантни сандали не само за лятото

Елегантни сандали не само за летния сезон с впечатляваща сребърна украса отпред привличат погледа от пръв поглед. Модерните дамски сандали в червено са с широк 6 см ток. Този тип обувки са подходящи за лятото, но също така подчертават очарованието на тоалета за абитуриентски бал, танци, концерт и т.н.

Цена към момента на прегледа: 32 лв

Дамски сандали на висок широк ток

Впуснете цветовете в шкафа си за обувки. Има няколко причини да се сдобиете с тези красиви цветни сандали.

Цена към момента на прегледа: 43 лв

Елегантни сандали с каишки на висок ток

Твоята страст ли са обувките? Смятате ли, че красивите обувки никога не стигат? Искате ли да угодите на себе си, на портфейла си и на партньора си? Търсите ли хубави сандали, които да използвате не само през лятото? Харесвате ли модерни и непреходни обувки? Тогава тези очарователни сандали на по-висок ток ще ви допаднат и ще оживят подходящо тоалета ви.

Цена към момента на прегледа: 43 лв

Летни сандали на платформа Replay

Коя жена не си пада по обувките? Чувствате ли нужда да си вземете нови и хубави? Или пък, напротив, е наистина остро, защото съществуващите вече са белязани от времето и иска да се съживи? Нищо обаче не може да се сравни с инвестицията в качествена и вечна обувка. С тези сандали ще преминете през много сезони.

Цена към момента на прегледа: 98 лв

Модерни сандали с клин в комбинация от черно и златно

Купуването на обувки за лятото е едно от най-приятните неща. От една страна, това е сезонът, който е най-популярен за мнозина. За всички момичета и жени, които искат да бъдат стилни и същевременно се нуждаят от удобни обувки с многостранна употреба. Бъдете в. В тези сандали ще.

Цена към момента на прегледа: 63 лв

Черни сандали с ток за жени

Дамските сандали с размер H с кожена горна част и текстилна/синтетична стелка са оборудвани с подметка SoftFlex. Обувките с технология SoftFlex имат леки, меки и същевременно изключително гъвкави подметки. Чрез използването на специални материали и уникален състав на подметката е разработен нов вид гъвкавост.

Цена към момента на прегледа: 72 лв

Дамски лачени сандали на висок ток

Коя жена не обича обувки?! А още по-добре са високите токчета, които придават увереност, подчертават сексапила и допринасят за привлекателността. Те красиво издължават фигурата и изтъняват краката. В тоалета ви не може да липсва поне един чифт летни обувки с ток

Цена към момента на прегледа: 35 лв

Дамски сандали с каишки на по-широк ток

Не на последно място заради все по-дългите топли дни те са повече от търсени. Сандали, които можете да носите не само през лятото. И то не само за един сезон. Омръзнало ли ви е от черни обувки? Искате интересен и вечен модел? Ето го. Тя се отличава не само с непреходността си

Цена към момента на прегледа: 36 лв

Яркожълти дамски еспадрили на Calvin Klein

Марката Calvin Klein е разпознаваема в цял свят. Много хора се ориентират към нея като към марка, която познава модата и произвежда само висококачествени изделия. И това също е вярно, защото именно върху тези качества американската марка изгражда своите колекции дамско и мъжко облекло.

Цена към момента на прегледа: 150 лв

Модерни дамски сандали с модерен модел

Искате ли да си купите сандали, които впечатляват със своя дизайн и комфорт при ходене? Търсите ли интересни летни сандали, с които можете да излезете както на парти, така и на разходка с детска количка? Всеки ще оцени поне един чифт обувки без ток. Тук има уникален дизайн. Те ще подчертаят облеклото ви.

Цена към момента на прегледа: 153 лв

Модерни еспадрили на платформа

Виолетови дамски еспадрили на платформа с модерен и непреходен дизайн. Закопчаване с катарама. Украсена със златни елементи. Удобство. Те изглеждат добре на крака.

Цена към момента на прегледа: 54 лв

Стилни дамски сандали с ток

Дами, харесвате ли обувки, които можете да носите както на работа, така и на театър или вечерно парти? Предпочитате ли вечни обувки? Тогава в гардероба ви с обувки не трябва да липсват тези красиви сандали с ток. Те ще добавят височина и увереност.

Цена към момента на прегледа: 32 лв

Черни кожени сандали на нисък ток

Черните кожени сандали на нисък широк ток на Caprice са удобни за крака. Елегантните сандали имат практично закопчаване с катарама и велкро. Дамските сандали са с отворен пръст и пълна пета.

Цена към момента на прегледа: 87 лв