Дамски сандали на платформа

Сандалите на платформа са задължителни за лятото! Те са стилни, женствени и много секси! Те ще издължат и изтънят красиво фигурата ви и в същото време няма да наранят краката ви. Какво повече можете да поискате? Освен това се предлагат в различни цветове, размери и дизайн, така че всяка жена ще намери нещо по свой вкус.

През летните месеци обаче са особено модерни стилните сандали с клиновидна подметка от корк или ликра, които ще се съчетаят чудесно с плетената ви чанта. Друг модерен вариант са сандалите с дебела платформа, която минава по цялата дължина на обувката. Тези сандали с широки каишки са особено модерни в черно и изглеждат чудесно с поли и панталони капри, например. Но независимо дали сте избрали клин или цяла платформа, можете да сте сигурни, че най-накрая ще се сдобиете с допълнителни няколко сантиметра от желаната височина. Това ще ви накара да изглеждате по-привлекателни и да се чувствате по-специални.

Дамски сандали на корков клин с декоративно цвете

Лятото е точно зад ъгъла и какъв по-добър начин да влезете в сезона от тези стилни сандали? Тези дамски сандали с корков клин с декоративно цвете са идеалното допълнение към летния ви гардероб. Корковият клин не само добавя височина, но и осигурява стабилност и комфорт за целодневно носене. Декоративната апликация на цветя добавя нотка елегантност, което ги прави идеални за всеки повод – от небрежна разходка по плажа до вечерно излизане в града.

Цена към момента на прегледа: 53 лв

Дамски кожени сандали на платформа JOSEF SEIBEL с цял пръст

JOSEF SEIBEL кожените сандали на платформа с цял ток са очевидният избор за лятото. Тези бежови сандали от естествена кожа имат вътрешна страна, подплатена с издръжлив, но удобен материал за допълнителен комфорт. Меката стелка от еко кожа краката ви със сигурност ще оценят по време на ежедневното носене.

Цена към момента на прегледа: 162 лв

Стилни дамски сандали с каишки

Тъмносините дамски сандали с клин пленяват с модерна и непреходна визия. Очарованието е подсилено от впечатляващата комбинация от текстилен материал и еко кожа. Дамските сандали предлагат комфорт.

Цена към момента на прегледа: 23 лв

Стилни дамски сандали с платформа

Модерните сандали с платформа са уникални и удобни. Отличителните белези на тези актуални сандали на платформа RAINBOW са 7-сантиметровият ток и моделът от ликра на подметката. Освен това обувката е с широки едноцветни каишки. Сандалите се закопчават с катарама на петата и така прилягат идеално

Цена към момента на прегледа: 42 лв

Летни сандали на платформа Replay

Коя жена не си пада по обувките? Чувствате ли нужда да си вземете нови и хубави? Или пък, напротив, е наистина остро, защото съществуващите вече са белязани от времето и иска да се съживи? Нищо обаче не може да се сравни с инвестицията в качествена и вечна обувка. С тези сандали ще преминете през много сезони.

Цена към момента на прегледа: 98 лв

Червени сандали на брокатена платформа

Това са удобни обувки, които се отличават с оригиналност? Тогава тези сандали са любов от пръв поглед, на която не може да се устои. Ще ги използвате в много случаи. Те ще подчертаят стила на облеклото ви.

Цена към момента на прегледа: 63 лв

Луксозни дамски сандали на платформа

Модерни сандали на платформа с модерен и удобен дизайн. Отличителните белези на тези актуални сандали на платформа RAINBOW включват 7-сантиметров ток и модел от ликра на подметката. Освен това обувката е с широки едноцветни каишки. Сандалите се закопчават с катарама на петата и така прилягат идеално. Те се съчетават добре с ежедневни тоалети – както с дънки, така и с къси панталони и клинове.

Цена към момента на прегледа: 46 лв

Яркожълти дамски еспадрили на Calvin Klein

Марката Calvin Klein е разпознаваема в цял свят. Много хора се ориентират към нея като към марка, която познава модата и произвежда само висококачествени изделия. И това също е вярно, защото именно върху тези качества американската марка изгражда своите колекции дамско и мъжко облекло.

Цена към момента на прегледа: 150 лв

Модерни еспадрили на платформа

Виолетови дамски еспадрили на платформа с модерен и непреходен дизайн. Закопчаване с катарама. Украсена със златни елементи. Удобство. Те изглеждат добре на крака.

Цена към момента на прегледа: 54 лв