Дамски плажни и спортни чехли

Дамските обувки тип “слип-он” са едни от най-модерните обувки, които се търсят особено през летните месеци. Това са най-модерните и стилни обувки, които трябва да са част от гардероба на всяка жена. Те придават небрежен вид и са подходящ избор не само за почивка, но и за работа. Основният им приоритет е да се обуват бързо и същевременно да осигуряват максимален комфорт на краката ви. Те са изработени от модерни, елегантни и същевременно практични материали, които са лесни за поддръжка, дишащи и леки.

Независимо дали сте избрали рокля или панталон, дамските шлифери винаги ще ви бъдат от полза. Комбинирането им е много лесно. Освен това можете да ги избирате в различни стилове. Някои хора предпочитат платформа, а други се чувстват по-добре на токчета. Какъвто и начин да изберете, всяка жена трябва да има поне един чифт в гардероба си с обувки за лятото.

Дамски чехли с черен клин

Искате ли хубави чехли за лятото или за топлото време? Искате ли да си купите чехли като обувки, които да носите на работа? Удобството и непреходността ли са вашата идея? Тогава този модел ви допада и отговаря на вашите предпочитания. Той добавя височина, но същевременно предлага комфорт.

Цена към момента на прегледа: 38 лв

Модерни и висококачествени Crocs с унисекс дизайн

Сандалите на Crocs. Спортните обувки са стилно решение за мъже и жени. Унисекс обувките са в модерна цветова гама с ефект на дъга, която ще привлече вниманието на всички. Цветните сандали имат спортна оформена стелка, която ще се погрижи за целодневния комфорт при носенето им. Те ще ви гарантират стил и удовлетворение.

Цена към момента на прегледа: 90 лв

Оригинални модерни крокс за жени

Сандали на Crocs. LiteRide Clog в синьо е издържан в градски стил. Сандалите на Crocs са с LiteRide™ пяна, чиято основна функция е комфортът по време на ежедневното носене. Цлогът е с перфорирана горна част за висока степен на циркулация на въздуха по време на носене.

Цена към момента на прегледа: 110 лв

Златни дамски чехли за комфорт

Искате ли да добавите интересен модел към колекцията си от обувки? Искате ли обувки за лятото, които да носите по много поводи? Харесвате ли модерни и непреходни модели? Предпочитате ли удобни обувки? Тогава тези модерни чехли ви очакват.

Цена към момента на прегледа: 28 лв

Дамски джапанки с удобен дизайн

Дамските джапанки в черно са модерни и максимално удобни. Благодарение на материала и широката каишка те осигуряват комфорт през целия ден. Те са стилни и подходящи за всекидневно носене.

Цена към момента на прегледа: 38 лв

Комфортни джапанки за жени Alpine Pro

Обувки, които принадлежат не само на лятото. Той е изключително удобен, модерен, неподвластен на времето. Тук тя впечатлява от пръв поглед и с цветовата комбинация. Качествени джапанки, които всеки ще оцени. Те ще ви зарадват както с дизайна, така и с цената си.

Цена към момента на прегледа: 18,90 лв

Удобни джапанки за жени Loap

Дамските джапанки Loap JAIL имат стелка от мемори пяна, която лесно се адаптира към крака ви, така че дори целодневното носене ще бъде удобно. Подметката е изработена от лек материал от EVA пяна, който е много удобен, абсорбира удара при стъпване и плува. Подходящ е не само за вода, но и за ежедневно носене.

Цена към момента на прегледа: 12,90 лв

Дамски червени обувки crocs

Обувки, които не могат да липсват в гардероба ви за обувки. Проклети и много обичани крокодили. Трябва да имате поне един. А защо не и тези в красиво червено? Повярвайте ми, те предлагат няколко предимства, заради които си заслужава да ги придобиете.

Цена към момента на прегледа: 96 лв

Модерни дамски джапанки, изработени от качествена еко кожа

Кеси Peggie са модерни, непреходни и удобни джапанки. Те са изработени от висококачествена еко кожа. Те са съживени със сребърна украса и плетена каишка.

Цена към момента на прегледа: 14 лв

Дамски чорапи, украсени с метални шипове

Пресмятате ли модерни, непреходни и шикозни неща, на които можете да разчитате след няколко години? Тогава в гардероба ви с обувки не може да липсват тези прекрасни клиновидни чорапи от деним. С тях ще правите много разходки и в същото време те са гаранция за комфорт. Те ще ви придадат височина, увереност и привлекателност.

Цена към момента на прегледа: 37 лв

Дамски чехли с модерен дизайн

Модерните чехли с атрактивен дизайн са изработени от висококачествен и приятен материал. Чехлите ще подчертаят летния ви тоалет. Въпреки това те са подходящи и като чехли за работа или за носене у дома.

Цена към момента на прегледа: 32 лв

Модерни дамски чорапи CROCS

Подобрете лятото си. Наслаждавайте се на живота. Вземете чорапи, които са модни обувки, познати по целия свят. С течение на годините ботушите с чорапи не само се произвеждат навсякъде по света, но и техният стил и вид се променят, развиват и преместват

Цена към момента на прегледа: 133 лв

Дамски кожени чехли на висока платформа EMMA Обувки

Връх във военен стил. Чехлите с висока платформа имат красива анатомично оформена стелка, върху която ще се чувствате като на облак. Те поддържат крака в оптимална форма и разпределят натоварването равномерно. Благодарение на анатомичната кожена стелка обувките не само ще ви стоят прекрасно

Цена към момента на прегледа: 120 лв

Модерни летни чехли от кожа

Стъпете в новия ден с правилния крак в правилната обувка. Тук е елегантният модел. Дамски чехли, които блестят с цветове, разкрасяват облеклото ви и осигуряват максимален комфорт. Благодарение на материала те са много удобни и ще ви служат само по най-добрия начин. Те се отличават със своя дизайн и издръжливост.

Цена към момента на прегледа: 56 лв

Дамски розови чехли с класически дизайн

Класическите велурени чехли във впечатляващ розов цвят се отличават с високо качество и приятен материал. Благодарение на дизайна те са много удобни. Те осигуряват комфорт дори след цял ден на крак.

Цена към момента на прегледа: 16 лв

Бели чехли Vans Slide-On за жени

Брандирани дамски чехли на специална продажна цена.

Цена към момента на прегледа: 32 лв

Златни дамски здравни чехли от кожа EMMA Обувки

Вкъщи и в града – златистите кожени здравни чехли на EMMA Shoes са перфектният избор за всяка ситуация. Те са удобни, практични и стилни! По този начин те изпълняват всички аспекти на мечтаните дамски обувки за лятото. Освен това те имат положителен ефект върху здравето ви

Цена към момента на прегледа: 88 лв

Дамски клиновидни чорапи с модерен дизайн

Дамските клиновидни чорапи с модерен дизайн впечатляват със съвременния си дизайн. Те са изработени от висококачествен материал. Те са подходящи за почти всеки летен тоалет.

Цена към момента на прегледа: 50 лв

Сребристо-прозрачни чехли с токчета

Сребърно-прозрачните чехли с токчета са уникални. Оригинален модел. Прозрачна по-широка пета с височина 10 см. Ако искате модел, в който ще бъдете очарователни, заложете на тези чехли.

Цена към момента на прегледа: 65 лв

Елегантни дамски чехли от естествена кожа

Елегантните дамски чехли Gino Rossi в бяло осигуряват комфорт. Те са покрити с кожа. Качествените вечни дамски чехли на по-нисък ток са подходящи както за ежедневни, така и за по-официални поводи.

Цена към момента на прегледа: 137 лв

Дамски джапанки с оригинален дизайн

Освежете гардероба си за обувки с уникална лятна обувка. Той ще ви впечатли от пръв поглед с оригиналния си дизайн и красив цвят. Цвят, който подхожда на всеки и е един от най-модерните и популярни. Обувки, които практически не можете да свалите от краката си през лятото.

Цена към момента на прегледа: 10 лв

Nazouváky CROCS Classic Cruella II

Обувки, които са едновременно обичани и порицавани. Но това е любов от пръв поглед. Обувки, на които не можеш да откажеш. Този модел ще ви донесе точки.

Цена към момента на прегледа: 115 лв

Модерни дамски чехли на клиновиден ток

Искате летни обувки? Искате ли да си вземете такива, които да носите на работа и в града? Харесвате ли модерните елементи, които са и удобни? Тогава тези красиви чехли ще разкрасят гардероба ви с обувки и ще освежат летния ви тоалет.

Цена към момента на прегледа: 43 лв

Модерни и удобни дамски чехли Damen

Ддамските модни сандали Damen са подходящи за ежедневно носене. Те са с дизайн в кайсия. По-високата подметка с шарена подметка също ще привлече вниманието.

Цена към момента на прегледа: 36 лв

1 2