Дамски обувки за вода

Модерни и висококачествени Crocs с унисекс дизайн

Сандалите на Crocs. Спортните обувки са стилно решение за мъже и жени. Унисекс обувките са в модерна цветова гама с ефект на дъга, която ще привлече вниманието на всички. Цветните сандали имат спортна оформена стелка, която ще се погрижи за целодневния комфорт при носенето им. Те ще ви гарантират стил и удовлетворение.

Цена към момента на прегледа: 90 лв

Оригинални модерни крокс за жени

Сандали на Crocs. LiteRide Clog в синьо е издържан в градски стил. Сандалите на Crocs са с LiteRide™ пяна, чиято основна функция е комфортът по време на ежедневното носене. Цлогът е с перфорирана горна част за висока степен на циркулация на въздуха по време на носене.

Цена към момента на прегледа: 110 лв

Комфортни джапанки за жени Alpine Pro

Обувки, които принадлежат не само на лятото. Той е изключително удобен, модерен, неподвластен на времето. Тук тя впечатлява от пръв поглед и с цветовата комбинация. Качествени джапанки, които всеки ще оцени. Те ще ви зарадват както с дизайна, така и с цената си.

Цена към момента на прегледа: 18,90 лв

Дамски сандали Puma с катарама

Опростено, но оригинално. Точно такива са модните сандали Puma. Те заслепяват с външния си вид. Те ще ви спечелят функционално. Ще ги оцените по много причини. Те ще съживят гардероба ви с обувки и ще освежат не само летния ви тоалет.

Цена към момента на прегледа: 33 лв

Удобни джапанки за жени Loap

Дамските джапанки Loap JAIL имат стелка от мемори пяна, която лесно се адаптира към крака ви, така че дори целодневното носене ще бъде удобно. Подметката е изработена от лек материал от EVA пяна, който е много удобен, абсорбира удара при стъпване и плува. Подходящ е не само за вода, но и за ежедневно носене.

Цена към момента на прегледа: 12,90 лв

Дамски червени обувки crocs

Обувки, които не могат да липсват в гардероба ви за обувки. Проклети и много обичани крокодили. Трябва да имате поне един. А защо не и тези в красиво червено? Повярвайте ми, те предлагат няколко предимства, заради които си заслужава да ги придобиете.

Цена към момента на прегледа: 96 лв

Дамски джапанки в черно и златно

Незаменима лятна обувка, която може да се използва ефективно и през годината. Тук е с модерен дизайн, който ще се съчетае със стилното ви лятно облекло. Всички ще се влюбят в тези джапанки. Те просто не могат да липсват в тоалета ви.

Цена към момента на прегледа: 23 лв

Дамски чехли за басейн Aqua Speed

Дамски чехли за басейн. Подметка от EVA. Устойчивост на износване. Пяната PHYLON от вътрешната страна не абсорбира вода. Чехлите за басейн са изработени от неоцветяващ материал.

Цена към момента на прегледа: 21 лв

Дамски джапанки в модерен плетен стил

Дами, ясно е, че никога не можете да имате достатъчно красиви и удобни обувки. А незаменимите са определено джапанките. Те са подходящи не само за носене през лятото, но имат много по-широк спектър от приложения. А сигурният залог са джапанките с класически дизайн. Не можете да пропуснете този модел.

Цена към момента на прегледа: 11 лв

Класически клошар с печат Crocs v army стил

Класическите обувки Crocs Camo Clogs в модерен армейски стил са изработени от висококачествен и издръжлив материал. Обувките с типичен дизайн са удобни, комфортни и леки за крака.

Цена към момента на прегледа: 68 лв

Обувки CROCS Classic Bubble Block Slide

Crocs Classic Bubble Block Slide с висококачествен дизайн е популярна обувка за летните дни. Те са удобни. Те са подходящи за дома, града и водата.

Цена към момента на прегледа: 60 лв