Дамски елегантни сандали

Дамски бежово-златисти кожени сандали с велкро

Ако търсите стилни и удобни сандали, които да ви отведат през летните месеци, тогава не търсете повече от тези бежови и златисти дамски сандали от естествена кожа с велкро. Те притежават всичко, от което се нуждаете, за да се чувствате страхотно през целия ден. С трите велкро каишки можете лесно да ги регулирате според точния размер на стъпалото си, като гарантирате, че всеки път ще ви прилягат перфектно.

Цена към момента на прегледа: 50 лв

Дамски сандали с клин Tommy Hilfiger

Изживейте живота на високо ниво. Тези обувки го правят лесно. Красивите сандали с клин са върхът. Благодарение на дизайна те не са едносезонна афера. Дамските клиновидни сандали Elena от Tommy Hilfiger са изискани, удобни, неподвластни на времето. Сандал, който предлага редица достойнства, които си струва да придобиете, ще оцените дори след няколко години.

Цена към момента на прегледа: 288,14 лв

Дамски сандали на корков клин с декоративно цвете

Лятото е точно зад ъгъла и какъв по-добър начин да влезете в сезона от тези стилни сандали? Тези дамски сандали с корков клин с декоративно цвете са идеалното допълнение към летния ви гардероб. Корковият клин не само добавя височина, но и осигурява стабилност и комфорт за целодневно носене. Декоративната апликация на цветя добавя нотка елегантност, което ги прави идеални за всеки повод – от небрежна разходка по плажа до вечерно излизане в града.

Цена към момента на прегледа: 53 лв

Бели сандали с клин Tommy Hilfiger

Сандалите с клин Shimmery Ribbon от Tommy Hilfiger са модерни, непреходни и удобни. Те са изработени от висококачествен и приятен материал. Закопчават се с катарама.

Цена към момента на прегледа: 191,24 лв

Стилни дамски сандали с каишки

Тъмносините дамски сандали с клин пленяват с модерна и непреходна визия. Очарованието е подсилено от впечатляващата комбинация от текстилен материал и еко кожа. Дамските сандали предлагат комфорт.

Цена към момента на прегледа: 23 лв

Модерни летни дамски сандали с еластични каишки

Летните сандали с катарама на RAINBOW ще ви харесат благодарение на широките каишки, които прилягат на крака. В същото време високо еластичният материал се адаптира към формата на стъпалото. С декоративната катарама може да се регулира обемът. Идеален вариант за съчетаване с дънки, панталони и поли от летни материи.

Цена към момента на прегледа: 31 лв

Елегантни дамски сандали от естествена кожа

Искате ли качествени обувки? Търсите подходящ модел за сезона пролет/лято? Искате ли сандали, които можете да използвате и като качествени обувки за работа? Предпочитате ли непреходни обувки с универсално приложение? Липсват ли ви сандали с удобен ток? Тогава тези кожени сандали са очевиден избор.

Цена към момента на прегледа: 74 лв

Черни дамски сандали RIEKER, украсени с кристали

Сандали сандали RIEKER от синтетична кожа, имитираща набук, в черен цвят, украсени с кристали и изрезки в горната част. Петата е покрита със синтетичен материал. Омекотена вътрешна стелка. Пружинните каишки на глезена позволяват лесно обуване и перфектно прилягане към крака

Цена към момента на прегледа: 119 лв

Летни сандали от черен велур на висок клин

Искате ли обувки, които ще ви позволят да увеличите ръста си с няколко сантиметра и в същото време ще ви бъдат удобни? В такъв случай заложете на тези черни велурени сандали с клин, които винаги ще ви съпътстват в пълен комфорт, когато изпълнявате задачи в града или тичате до автобуса.

Цена към момента на прегледа: 45 лв

Дамски сандали Puma с катарама

Опростено, но оригинално. Точно такива са модните сандали Puma. Те заслепяват с външния си вид. Те ще ви спечелят функционално. Ще ги оцените по много причини. Те ще съживят гардероба ви с обувки и ще освежат не само летния ви тоалет.

Цена към момента на прегледа: 33 лв

Модерни дамски сандали от еко кожа

Дамските ниски сандали в бяло са изработени от приятен материал. Обувките имат метална декорация отпред, която допринася за оригиналността им. Модерните сандали с ниска каишка са подходящи за почти всеки тоалет.

Цена към момента на прегледа: 36 лв

Сандали с каишки на по-висок клин

Модерни сандали с клин и забележителни каишки. Тези модерни сандали гарантирано привличат погледите и могат да се комбинират перфектно с много тоалети.

Цена към момента на прегледа: 56 лв

Стилни дамски сандали с платформа

Модерните сандали с платформа са уникални и удобни. Отличителните белези на тези актуални сандали на платформа RAINBOW са 7-сантиметровият ток и моделът от ликра на подметката. Освен това обувката е с широки едноцветни каишки. Сандалите се закопчават с катарама на петата и така прилягат идеално

Цена към момента на прегледа: 42 лв

Елегантни сандали не само за лятото

Елегантни сандали не само за летния сезон с впечатляваща сребърна украса отпред привличат погледа от пръв поглед. Модерните дамски сандали в червено са с широк 6 см ток. Този тип обувки са подходящи за лятото, но също така подчертават очарованието на тоалета за абитуриентски бал, танци, концерт и т.н.

Цена към момента на прегледа: 32 лв

Дамски сандали на висок широк ток

Впуснете цветовете в шкафа си за обувки. Има няколко причини да се сдобиете с тези красиви цветни сандали.

Цена към момента на прегледа: 43 лв

Ниски сандали със златиста метална украса

Черните ниски сандали Selena със златен обков са стилни, непреходни и много удобни. Това се подсилва от приятния материал. Летните сандали от еко кожа са с коланче с метална катарама.

Цена към момента на прегледа: 54 лв

Сандалите с каишка Tamaris с клин

Искате ли качествени обувки за лятото? Искате ли вечни обувки, които да носите не само в рамките на един сезон? Обичате ли комфорта? Искате ли да намалите фигурата си и едновременно с това да удължите сексапилните си крака? Предпочитате ли качествен материал? Тогава тези удобни сандали Tamaris са създадени за вас.

Цена към момента на прегледа: 71 лв

Елегантни сандали с каишки на висок ток

Твоята страст ли са обувките? Смятате ли, че красивите обувки никога не стигат? Искате ли да угодите на себе си, на портфейла си и на партньора си? Търсите ли хубави сандали, които да използвате не само през лятото? Харесвате ли модерни и непреходни обувки? Тогава тези очарователни сандали на по-висок ток ще ви допаднат и ще оживят подходящо тоалета ви.

Цена към момента на прегледа: 43 лв

Летни сандали на платформа Replay

Коя жена не си пада по обувките? Чувствате ли нужда да си вземете нови и хубави? Или пък, напротив, е наистина остро, защото съществуващите вече са белязани от времето и иска да се съживи? Нищо обаче не може да се сравни с инвестицията в качествена и вечна обувка. С тези сандали ще преминете през много сезони.

Цена към момента на прегледа: 98 лв

Модерни сандали с клин в комбинация от черно и златно

Купуването на обувки за лятото е едно от най-приятните неща. От една страна, това е сезонът, който е най-популярен за мнозина. За всички момичета и жени, които искат да бъдат стилни и същевременно се нуждаят от удобни обувки с многостранна употреба. Бъдете в. В тези сандали ще.

Цена към момента на прегледа: 63 лв

Червени сандали на брокатена платформа

Това са удобни обувки, които се отличават с оригиналност? Тогава тези сандали са любов от пръв поглед, на която не може да се устои. Ще ги използвате в много случаи. Те ще подчертаят стила на облеклото ви.

Цена към момента на прегледа: 63 лв

Луксозни дамски сандали на платформа

Модерни сандали на платформа с модерен и удобен дизайн. Отличителните белези на тези актуални сандали на платформа RAINBOW включват 7-сантиметров ток и модел от ликра на подметката. Освен това обувката е с широки едноцветни каишки. Сандалите се закопчават с катарама на петата и така прилягат идеално. Те се съчетават добре с ежедневни тоалети – както с дънки, така и с къси панталони и клинове.

Цена към момента на прегледа: 46 лв

Ниски дамски сандали от еко кожа

Обичате лятото? Искате ли да му се насладите със стил по отношение на облеклото? Тогава не трябва да пропускате тези красиви сандали в гардероба си за обувки. Те са изключително удобни и неподвластни на времето. Те ще спечелят вниманието на всяко момиче и жена по няколко причини.

Цена към момента на прегледа: 54 лв

Дамски спортно-ежедневни сандали

Дамски сандали в черно. Красивите сандали привличат погледа от пръв поглед. Те предлагат комфорт и удобство. Те са с модерен и непреходен дизайн.

Цена към момента на прегледа: 57 лв

1 2