Дамски домашни обувки и чехли

Оригинални модерни крокс за жени

Сандали на Crocs. LiteRide Clog в синьо е издържан в градски стил. Сандалите на Crocs са с LiteRide™ пяна, чиято основна функция е комфортът по време на ежедневното носене. Цлогът е с перфорирана горна част за висока степен на циркулация на въздуха по време на носене.

Цена към момента на прегледа: 110 лв

Комфортни джапанки за жени Alpine Pro

Обувки, които принадлежат не само на лятото. Той е изключително удобен, модерен, неподвластен на времето. Тук тя впечатлява от пръв поглед и с цветовата комбинация. Качествени джапанки, които всеки ще оцени. Те ще ви зарадват както с дизайна, така и с цената си.

Цена към момента на прегледа: 18,90 лв

Дамски чехли в модерен армейски стил

Модерните дамски чехли THE NORTH FACE във вечния армейски стил привличат вниманието от пръв поглед. Те се отличават с оригинална и висококачествена изработка. Те са подходящи за целогодишно носене.

Цена към момента на прегледа: 100 лв

Дамски чехли с модерен дизайн

Модерните чехли с атрактивен дизайн са изработени от висококачествен и приятен материал. Чехлите ще подчертаят летния ви тоалет. Въпреки това те са подходящи и като чехли за работа или за носене у дома.

Цена към момента на прегледа: 32 лв

Чорапни чехли с помпони

Искате ли подходящ подарък, който да ви впечатли и определено да ви зарадва? Как да запазите краката си топли и да бъдете стилни и у дома? Вземете тази ефективна и модерна алтернатива на класическите чехли. Защото тези чорапи са любов от пръв поглед или от първа стъпка!

Цена към момента на прегледа: 64 лв

Дамски кожени чехли на висока платформа EMMA Обувки

Връх във военен стил. Чехлите с висока платформа имат красива анатомично оформена стелка, върху която ще се чувствате като на облак. Те поддържат крака в оптимална форма и разпределят натоварването равномерно. Благодарение на анатомичната кожена стелка обувките не само ще ви стоят прекрасно

Цена към момента на прегледа: 120 лв

Дамски розови чехли с класически дизайн

Класическите велурени чехли във впечатляващ розов цвят се отличават с високо качество и приятен материал. Благодарение на дизайна те са много удобни. Те осигуряват комфорт дори след цял ден на крак.

Цена към момента на прегледа: 16 лв

Бели чехли Vans Slide-On за жени

Брандирани дамски чехли на специална продажна цена.

Цена към момента на прегледа: 32 лв

Златни дамски здравни чехли от кожа EMMA Обувки

Вкъщи и в града – златистите кожени здравни чехли на EMMA Shoes са перфектният избор за всяка ситуация. Те са удобни, практични и стилни! По този начин те изпълняват всички аспекти на мечтаните дамски обувки за лятото. Освен това те имат положителен ефект върху здравето ви

Цена към момента на прегледа: 88 лв

Nazouváky CROCS Classic Cruella II

Обувки, които са едновременно обичани и порицавани. Но това е любов от пръв поглед. Обувки, на които не можеш да откажеш. Този модел ще ви донесе точки.

Цена към момента на прегледа: 115 лв

Дамски кожени чехли за дома

Бежовите дамски чехли за вкъщи топлят красиво и изглеждат добре. Топлите чехли са проектирани с гъвкава еластична лента на петата, така че да прилягат идеално на крака.

Модерни и удобни дамски чехли Damen

Ддамските модни сандали Damen са подходящи за ежедневно носене. Те са с дизайн в кайсия. По-високата подметка с шарена подметка също ще привлече вниманието.

Цена към момента на прегледа: 36 лв