Джапанки

Мъжки кожени джапанки Wojas

Луксозни мъжки джапанки с удобни кожени каишки.

Цена към момента на прегледа: 64 лв

Модерни мъжки джапанки Big Star

Мъжките джапанки Big Star са модерни, неподвластни на времето, висококачествени и много удобни. Те ще подчертаят летния ви тоалет. Можете да ги носите и у дома или на почивка като чехли. Те не могат да липсват в багажа ви за пътуване по време на почивка. Те са изработени от висококачествен, издръжлив и удобен материал.

Цена към момента на прегледа: 29,99 лв

Дамски джапанки в черно и златно

Незаменима лятна обувка, която може да се използва ефективно и през годината. Тук е с модерен дизайн, който ще се съчетае със стилното ви лятно облекло. Всички ще се влюбят в тези джапанки. Те просто не могат да липсват в тоалета ви.

Цена към момента на прегледа: 23 лв

Мъжки цветни джапанки QUIKSILVER

Джентълмени, излезте в топлото време с подходящите обувки. Дами, ако искате да подарите на колегата си качествени и модерни обувки за лятото или почивката, заложете на тези стилни джапанки.

Цена към момента на прегледа: 30 лв

Детски модерни джапанки Lotto

Избор на детски обувки? Нуждаете се от качествени джапанки както за ежедневно носене, така и за вода? Отивате на почивка и купувате всички обувки за деца? Тогава заложете на този модел.

Летните обувки могат да бъдат под различни форми. Едни от най-разпространените са джапанките, които можете да носите както за разходки из града и на плажа, така и за летни партита или у дома край басейна. Тяхната гъвкавост не познава граници. Благодарение на отворения си дизайн те са особено подходящи за носене през лятото, когато ще се чувствате изключително удобно в тях.

Краката ви почти няма да се потят и нищо няма да ограничава пръстите ви. Единственият недостатък е напълно плоската подметка, която може да не е подходяща за някои хора, и ограничителят между пръстите, който държи джапанките на крака. Спирачката може да доведе до протриване между пръстите. В останалите случаи обаче джапанките предлагат редица предимства. Те често могат да се перат, устойчиви са на миризми, бактерии и плесени и са изключително леки.

Обикновено те са изработени от пенопласт, който постепенно се приспособява към стъпалото, или от тръстика, пластмаса или други синтетични материали. И тъй като джапанките са сравнително евтини, можете да притежавате няколко стилни чифта.